De ce poartă doar breton Neti Sandu de ani de zile? Misterul, risipit chiar de ea

De peste 20 de ani, Neti Sandu aduce horoscopul în casele oamenilor, încă de la primele ore ale dimineţii. În tot acest timp Coafura sa a păstrat acelaşi stil: cu breton.

3189 afișări
Imaginea articolului De ce poartă doar breton Neti Sandu de ani de zile? Misterul, risipit chiar de ea

De ce poartă doar breton Neti Sandu de ani de zile? Misterul, risipit chiar de ea

GALERIE FOTO 

Întrebată dacă poartă perucă, pentru că mereu are acelaşi look, Neti Sandu a povestit că mulţi chiar au tras-o de păr ca să se convingă că este podoaba sa capilară. 

"Nu mă deranjează, mă surprinde că nu au înţeles acest lucru (n.r. că nu poartă perucă). Unii vin şi ma trag de păr, să vadă dacă e perucă. Alţii mă întreabă de ce mă tund la fel. Pentru că nu sta altfel! Altfel nu e uşor de aranjat!", a spus ea.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici