Decizie istorică luată de McDonald's: ce se întâmplă cu celebrul Happy Meal

McDonald's a luat o decizie radicală în ceea ce priveşte meniurile sale, modificând unul dintre cele mai populare produse.

2729 afișări
Imaginea articolului Decizie istorică luată de McDonald's: ce se întâmplă cu celebrul Happy Meal

Decizie istorică luată de McDonald's: ce se întâmplă cu celebrul Happy Meal

Ca răspuns la cererile repetate pentru o dietă mai sănătoasă, McDonald's a eliminat cheeseburgerul din meniurile Happy Meal, adresate în principal celor mici, scriu cei de la Bloomberg.

Toate meniurile de tip Happy Meal comercializate în Statele Unite începând cu luna iunie vor avea maximum 600 de calorii; cheeseburgerul va putea fi în continuare comandat de clienţi ca produs separat, potrivit Business Magazin.

"Sperăm că aceste acţiuni vor aduce mai multe alegeri clienţilor şi că vor aduce beneficii milioanelor de familii, aceştia fiind paşi importanţi în construcţia unui McDonald's mai bun", a declarat CEO-ul Steve Eastbrook prin intermediul unui comunicat.

După ce rata obezităţii în Statele Unite s-a triplat din 1970 până astăzi, McDonald's caută ingrediente mai sănătoase şi ambalaje nepoluante.

Ca o măsură complementară cu eliminarea cheeseburgerului, McDonald's a decis să reducă conţinutul de zahăr din mai multe produse.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici