Deputatul Eusebiu Pistru s-a răsturnat cu o motoparapantă în urma unui zbor de agrement - FOTO

Deputatul PDL de Arad Eusebiu Pistru s-a răsturnat cu o motoparapantă, la aterizare, la sfârşitul săptămânii trecute, în urma unui zbor de agrement, parlamentarul nefiind însă rănit, ci având doar hainele stropite cu combustibil scurs din rezervor.

237 afișări
Imaginea articolului Deputatul Eusebiu Pistru s-a răsturnat cu o motoparapantă în urma unui zbor de agrement - FOTO

Deputatul Eusebiu Pistru s-a răsturnat cu o motoparapantă în urma unui zbor de agrement (Imagine: ProTV Arad)

Incidentul a avut loc în cadrul unui eveniment aviatic desfăşurat pe aerodromul din localitatea arădeană Şiria, unde deputatul Eusebiu Pistru a făcut un zbor de agrement cu o motoparapantă.

Pistru, fost sceretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, se afla în motoparapantă pe locul din spate, în faţă fiind pilotul, iar zborul deasupra aerodromului a durat aproximativ 15 minute.

La aterizare, paraşuta aparatului de zbor a fost trasă puternic în faţă de vânt, iar vehiculul s-a răsturnat.

În urma incidentului, deputatul nu a suferit răni, dar hainele i-au fost stropite cu carburant scurs din rezervor.

"Nici nu-mi pot explica ce s-a întâmplat, pur şi simplu ne-am răsturnat. A fost primul zbor al meu cu un astfel de aparat dar l-aş repeta fără emoţii", a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, Eusebiu Pistru.

"Nu am fost de faţă, dar am aflat pentru că a ajuns acasă mirosind puternic a benzină. M-am liniştit pentru că nu era rănit", a adăugat soţia deputatului, Geanina Pistru.

Pilotul a afirmat că a fost vorba de o rafală de vânt care a dezechilibrat aparatul şi că s-a mai confruntat cu astfel de situaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici