Detaliul dezvăluit despre Regina Marii Britanii: foloseşte acelaşi produs de 28 de ani şi costa doar 9 dolari

Regina Elisabeta are grijă întotdeauna să aibă o apariţie impecabilă, acordând atenţiei fiecărui detaliu, în special manichiurii care, în mod surprinzător, este neschimbată de 28 de ani, când vine vorba de alegerea culorii.

2702 afișări
Imaginea articolului Detaliul dezvăluit despre Regina Marii Britanii: foloseşte acelaşi produs de 28 de ani şi costa doar 9 dolari

Detaliul dezvăluit de Regina Marii Britanii: foloseşte acelaşi produs de 28 de ani şi costa doar 9 dolai

Majestatea sa foloseşte aceeaşi ojă şi aceeaşi nuanţă încă din 1989, iar în tot acest timp, nicio altă culoare nu i-a luat locul! Este vorba de nuanţa roz pal din colecţia Essie, care poartă numele “Ballet Slippers” şi costă doar 9 dolari.

Potrivit site-ului Essie, s-a cerut brand-ului printr-o scrisoare ca sticla de ojă în nuanţă “Ballet Slippers” să poarte numele “singura nuanţă pe care Majestatea sa ar purta-o”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici