Dezvăluiri emoţionante despre ultimele momente din viaţa lui Paul Walker, făcute de mama actorului într-un documentar care urmează să apară

Mama actorului american Paul Walker a dezvăluit mai multe detalii despre decesul fiului său din anul 2013. Într-un documentar viitor cu numele „I am Paul Walker”, mama sa, Cheryl, a vorbit despre pierderea acestuia, transmite The Sun.

4541 afișări
Imaginea articolului Dezvăluiri emoţionante despre ultimele momente din viaţa lui Paul Walker, făcute de mama actorului într-un documentar care urmează să apară

Dezvăluiri emoţionante despre ultimele momente din viaţa lui Paul Walker, făcute de mama actorului într-un documentar care urmează să apară

Într-un interviu, Cheryl a descris ultimul moment în care l-a văzut pe actor. Acesta a dus-o pe fiica sa, Meadow, pentru a-şi vizita bunica, iar apoi cei trei au discutat despre planurile pentru Crăciun şi despre cumpărarea unui brad, transmite The Sun.

Femeia a mai spus că aveau „o conversaţie plăcută, iar el a uitat despre un eveniment pe care îl avea... A primit un mesaj şi a zis, <Oh, Doamne, trebuie să ajung undeva!>”.

Cheryl nu şi-a mai putut vedea fiul vreodată, pentru că la întoarcerea de la evenimentul de caritate, Paul Walker şi-a găsit sfârşitul în urma unui accident de maşină. Automobilul în care acesta se afla a explodat, după ce a intrat într-un copac.

Potrivit autorităţilor, din cauza arsurilor severe, Paul Walker era de nerecunoscut.

„Cred ca mulţi oameni gândesc astfel, <Oh, a fost doar o vedetă de film care a murit într-un accident de maşină, însă erau mai multe aspecte legate de el>. Acest lucru a fost doar o mică parte din ceea ce a fost el. Era un bărbat uimitor”, a spus mama sa.

Femeia îndurerată a povestit că întreaga familie menţine o tradiţie pentru a păstra vie memoria lui Paul. În fiecare an, de ziua acestuia, cei dragi lui călătoresc într-una din zonele în care Paul obişnuia să meargă la surf. Ei aruncă floarea-soarelui în ocean şi povestesc amintiri legate de vedetă.

În încheiere, mama actorului a destăinuit că a primit „scrisori de la oameni din toate colţurile lumii” şi că aceştia i-au spus că Paul a făcut o „diferenţă în vieţile lor”, dar şi că „acest lucru este o binecuvântare. El nu va fi uitat niciodată”.  

Actorul a murit la vârsta de 40 de ani şi este recunoscut în special pentru rolul său din seria de filme de acţiune „Fast and Furious”.

Articol scris de Denisa Crăciun

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici