Doi artişti au dansat pe peretele unei primării din SUA şi au filmat totul cu camere GoPro - FOTO, VIDEO

Doi artişti specializaţi în dansuri suspendate au interpretat un dans impresionant pe zidul exterior al Primăriei oraşului Oakland din Statele Unite, cu ocazia festivalului anual Art + Soul, rotindu-se cu graţie deasupra spectatorilor care îi priveau de jos.

1006 afișări
Imaginea articolului Doi artişti au dansat pe peretele unei primării din SUA şi au filmat totul cu camere GoPro - FOTO, VIDEO

Doi artişti au dansat pe peretele unei primării din SUA şi au filmat totul cu camere GoPro - FOTO, VIDEO (Imagine: captură video)

Într-un număr uluitor denumit "Valsând pe Zid", dansatorii Amelia Rudolph şi Roel Seeber au reuşit performanţa de a dansa pe un perete şi au filmat momentul cu o cameră GoPro.

Compania Bandaloop este un pionier în arta dansurilor verticale şi suspendate, se arată pe site-ul acesteia. Fondată de coregraful şi directorul artistic Amelia Rudolph, Bandaloop numără 14 artişti care au dansat până acum în teatre şi muzee, pe zgârie-nori, poduri, panouri publicitare şi monumente istorice, în atriumuri şi săli de convenţii şi chiar pe stânci. "Bandaloop preţuieşte natura, comunitatea şi spiritul uman prin aducerea dansului în faţa a noi audienţe, activând spaţii publice şi naturale şi reimaginând ce poate fi dansul", mai apare în descrierea companiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici