Dolores O'Riordan, solista trupei The Cranberries, arestată după o altercaţie la bordul unui avion

Cântăreaţa Dolores O'Riordan, solista trupei The Cranberries, a fost arestată după o altercaţie pe care a provocat-o la bordul unui avion, în timpul căreia a agresat o angajată a companiei Air Lingus, care operează curse aeriene între Statele Unite şi Irlanda.

351 afișări
Imaginea articolului Dolores O'Riordan, solista trupei The Cranberries, arestată după o altercaţie la bordul unui avion

Dolores O'Riordan (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Artista irlandeză a fost reţinută luni, după ce a atacat o însoţitoare de bord, în timpul unui zbor între New York şi Shannon, informează bbc.com.

Poliţia irlandeză a fost chemată pe aeroportul din oraşul irlandez Shannon şi, în timp ce artista era arestată, ea a agresat şi un poliţist.

Însoţitoarea de bord a fost transportată la spitalul din Limerick. Poliţistul nu a suferit răni grave şi nu a avut nevoie de spitalizare.

Avionul decolase de pe aeroportul JFK din New York şi a aterizat pe aeroportul din Shannon la ora 05.30 GMT.

O purtătoare de cuvânt a poliţiei locale a spus că o femeie în jurul vârstei de 40 de ani a fost reţinută şi este în prezent anchetată la sediul general al poliţiei din Shannon.

Trupa The Cranberries a dominat muzica anilor '90, alături de alte trupe rock precum Pearl Jam, Smashing Pumpkins, Nirvana. Avându-i în componenţă pe solista Dolores O'Riordan, chitaristul Noel Hogan, basistul Mike Hogan şi toboşarul Fergal Lawler, formaţia irlandeză a fost adeseori asociată cu rockul alternativ, însă stilul ei muzical include de asemenea numeroase elemente indie-pop, post-punk, folclor irlandez şi pop-rock.

Trupa irlandeză a lansat numeroase single-uri de succes, precum "Linger", "Dreams", "Zombie", "Ode to My Family", "Ridiculous Thoughts", "Salvation", "Free to Decide" şi "Promises", iar albumele sale - "Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We?" (1993), "No Need to Argue" (1994), "To the Faithful Departed" (1996), "Bury the Hatchet" (1999), "Wake Up and Smell the Coffee" (2001) şi "Roses" (2012) - s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan mondial.

The Cranberries a susţinut două concerte în România, în 2010, respectiv în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici