Drew Barrymore se converteşte la iudaism pentru a se căsători cu logodnicul ei

Actriţa americană Drew Barrymore se va converti la iudaism pentru a putea să se căsătorească cu logodnicul ei, Will Kopelman, potrivit unor surse citate de presa americană.

272 afișări
Imaginea articolului Drew Barrymore se converteşte la iudaism pentru a se căsători cu logodnicul ei

Drew Barrymore se converteşte la iudaism pentru a se căsători cu logodnicul ei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În vârstă de 37 de ani, actriţa americană, care este însărcinată cu primul ei copil, cu Kopelman, un consultant în artă în vârstă de 34 de ani, doreşte să se convertească la iudaism înainte de căsătorie, informează contactmusic.com.

"Urmează nişte cursuri de religie iudaică. Face acest lucru pentru Will şi pentru familia lui", a declarat o sursă. Potrivit aceleiaşi surse, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, Drew Barrymore şi Will Kopelman intenţionează să se căsătorească printr-o "ceremonie evreiască intimă", ce va fi organizată în următoarele luni.

Will Kopelman a cerut-o de soţie pe actriţa americană de Crăciun şi, potrivit unei alte surse, niciunul dintre cei doi parteneri nu era la curent în acel moment cu existenţa bebeluşului.

"Drew nu ştia că era însărcinată, atunci când Will a cerut-o de soţie", a declarat o sursă pentru revista Life & Style.

Dacă se va căsători în 2012, acesta va fi cel de-al treilea mariaj pentru Drew Barrymore.

Ea a fost căsătorită cu actorul de comedie Tom Green, în perioada iulie 2001 - octombrie 2002, şi cu proprietarul unui bar, Jeremy Thomas, în perioada martie 1994 - februarie 1995.

Drew Barrymore, în vârstă de 36 de ani, este actriţă şi producătoare de film, ea apărând pentru prima oară în faţa camerelor de filmat pe când avea doar 11 luni. Barrymore a debutat în cinematografie în 1980, în filmul "Eveniment periculos/ Altered States", câştigându-şi celebritatea cu rolul din "E.T." şi devenind cel mai cunoscut copil din lumea actorilor. Ea a ales ulterior să îşi dezvolte cariera actoricească cu roluri de comedie. După o serie de filme mai puţin cunoscute, Drew Barrymore a apărut în câteva pelicule care s-au bucurat de succes, precum seria "Îngerii lui Charlie", "Chihuahua de Beverly Hills" şi "Despre bărbaţi şi nu numai". A câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din "Grey Gardens" (2009).

Deţinătoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Barrymore a apărut pe coperta revistei People, în numărul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici