Ducii de Sussex revin în Marea Britanie pentru ultimele zile ca membri seniori ai familiei regale

  • Prinţul Harry şi Meghan Markle se întorc în Marea Britanie
  • Ducii de Sussex vor discuta cu regina despre folosirea cuvântului „regal” în brandul lor
  • Începând cu 1 aprilie, cei doi nu vor mai avea un birou la Palatul Buckingham
1872 afișări
Imaginea articolului Ducii de Sussex revin în Marea Britanie pentru ultimele zile ca membri seniori ai familiei regale

Ducii de Sussex revin în Marea Britanie pentru ultimele zile ca membrii seniori ai familiei regale

Ducele şi ducesa de Sussex se vor întoarce în Marea Britanie la sfârşitul acestei luni pentru a-şi îndeplini ultimele îndatoriri oficiale înainte de a se retrage oficial din poziţia de membri seniori ai familiei regale, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al cuplului citat de CNN.

În perioada pe care o vor petrece în Marea Britanie, prinţul Harry şi Meghan Markle vor discuta cu regina despre folosirea cuvântului „regal” în brandul pe care vor să-l lanseze după ce au decis brusc să înceapă o nouă viaţă în Canada, scrie Reuters.

„În timp ce ducele şi ducesa de Sussex fac pasul înapoi ca membri superiori ai familiei regale şi vor lucra pentru independenţa financiară, utilizarea cuvântului «regal» în acest context trebuie revizuită”, a spus o sursă regală. „Discuţiile sunt încă în curs”, a adăugat sursa.

Presa britanică scrie că cei doi îşi vor îndeplini îndatoririle regale până pe 31 martie. În acest timp, Meghan Markle va marca Ziua Internaţională a Femeii pe 8 martie, iar soţul său va avea mai multe apariţii publice, inclusiv la Royal Albert Hall şi la Westminster Abbey din Londra.

Începând cu 1 aprilie, ducii de Sussex nu ar mai avea un birou la Palatul Buckingham şi tot atunci urmează să îşi lanseze şi brandul „Sussex Royal” odată cu o fundaţie non profit cu acelaşi nume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici