Dulciuri, inimioare şi jocuri erotice, la târgul de Sfântul Valentin

Fie că doresc să facă o declaraţie de dragoste sau să-şi răsfeţe persoana iubită cu ceva nou, cei care sărbătoresc Valentine's Day vor găsi la târgul deschis pentru această ocazie la Sala Dalles de la inimioare de pluş şi cărţi cu poezii în miniatură la dulciuri, cosmetice şi jocuri erotice.

839 afișări
Imaginea articolului Dulciuri, inimioare şi jocuri erotice, la târgul de Sfântul Valentin

Dulciuri, inimioare şi jocuri erotice, la târgul de Sfântul Valentin (Imagine: Claudia Veja/Mediafax Foto)

Posibilele cadouri ce se găsesc la standurile comercianţilor de la Sala Dalles din Capitală se adresează atât celor care vor să-şi declare dragostea, dăruind inimi, căni, tricouri şi alte obiecte cu text explicit, cât şi cuplurilor care pot profita de ocazie să-şi ia un obiect nou în casă, să mănânce nişte dulciuri mai deosebite sau să se răsfeţe cu uleiuri esenţiale şi lumânări parfumate.

Există cadouri pentru fete - bijuterii din argint şi pietre semipreţioase, multe cosmetice cu tot felul de arome, flori, haine şi accesorii -, pentru băieţi - ceva mai puţine, dar se poate opta pentru gravarea unei brichete sau tabachere sau pentru lenjerie şi parfumuri ce poartă semnătura lui Cătălin Botezatu - şi pentru amândoi - măşti, pălării, tricouri şi pernuţe cu mesaje de dragoste şi imagini, jucării de pluş, prezervative cu drăcuşori simpatici pe ambalaj, muzică, vinuri şi dulciuri.

În ultima categorie se regăseşte tradiţionala ciocolată, dar şi figurine din zahăr colorate, reprezentând lebede, ghiocei, ursuleţi, iar nugaua, marţipanul şi migdalele sau alunele caramelizate, tăiate în bucăţi mari, atrag imediat atenţia.

Magazinele de cadouri sunt pline de inimioare, de pluş, plastic sau sticlă, şi de tot felul de obiecte: brelocuri, căni personalizate pentru el şi ea, figurine cu animăluţe, rame de fotografii, cărticele cu citate despre dragoste şi versuri.

Pentru cei care doresc ceva personalizat, în cinci minute pot avea o pictură mică pe sticlă cu imaginea şi textul pe care şi le doresc. Cel care face asta spune că la mare căutare sunt inimile care se intersectează, completate de mesaje de dragoste, în limba română sau engleză. De altfel, el le pune la dispoziţie celor mai lipsiţi de inspiraţie şi o listă de texte dintre care să-şi aleagă mesajul.

Există pietre semipreţioase şi cristale, grupate pe zodii, dar cei care optează pentru acestea ar trebui să ştie că piatra iubirii este cuarţul roz. De altfel, pasionaţii pot face o vizită şi la Muzeul de Geologie, care organizează, de asemenea, în acestă perioadă un târg de Sfântul Valentin.

Un cadou inedit îl consituie jocurile, adresate atât cuplurilor, cât şi cercului de prieteni. Astfel, pentru cupluri există jocuri pentru alcătuirea unui scenariu de preludiu, primind porunci, indicaţii de pe cartonaşe, dând cu zarul, iar pentru o seară cu prietenii sunt disponibile jocuri de tipul "adevăr sau provocare", "tequila game", dar şi de răspuns la întrebări ce par să fie centrate pe sex, în realitate neavând legătură cu subiectul.

La standul de cărţi se regăsesc volume cu reţete, diete, sfaturi de înfrumuseţare, despre sex şi sexualitate, vânătoarea de bărbaţi sau reuşita în carieră.

Nu lipsesc nici magazinele cu obiecte pentru casă: vaze, pahare pictate, statuete, suporturi de reviste, cutii şi casete, servicii de ceai, tigăi şi cratiţe.

Târgul de Valentine's Day de la Salla Dalles este deschis până luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici