Ellie Goulding şi Professor Green, desemnaţi cei mai sexy vegetarieni din Marea Britanie

Cântăreaţa pop Ellie Goulding şi rapperul Professor Green au ocupat primele poziţii în topul celor mai sexy celebrităţi din Marea Britanie care sunt vegetariene, informează contactmusic.com.

322 afișări
Imaginea articolului Ellie Goulding şi Professor Green, desemnaţi cei mai sexy vegetarieni din Marea Britanie

Ellie Goulding şi Professor Green, desemnaţi cei mai sexy vegetarieni din Marea Britanie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aceste titluri au fost atribuite de reprezentanţii organizaţiei PETA (People of the Ethical Treatment of Animals), care au ţinut să îi felicite pe Ellie Goulding şi Professor Green pentru faptul că au vorbit în mod public despre dietele lor lipsite de carne şi despre beneficiile acestui stil de viaţă, în diverse interviuri şi texte publicate pe reţelele de socializare.

Rapperul Professor Green, al cărui nume real este Stephen Manderson, a anunţat pe Twitter că a luat decizia de a deveni vegetarian în luna octombrie: "Începând de azi, voi încerca să fac tranziţia spre dieta vegeteriană. Am văzut câteva documentare care mi-au deschis ochii".

La rândul ei, cântăreaţa Ellie Goulding a adoptat dieta vegetariană în 2014 şi de atunci a fost extrem de prezentă pe reţelele de socializare, publicând numeroase mesaje în care lăuda beneficiile acesteia.

De asemenea, cântăreaţa a vorbit despre aceste aspecte într-un interviu acordat pentru ediţia britanică a revistei Glamour: "Acum, când atitudinea mea faţă de nutriţie s-a echilibrat, mă simt şi arăt mai bine. Pielea mea este mai strălucitoare, ochii mei sunt mai strălucitori - iar atunci când mă privesc în oglindă, am mult mai puţine motive de a mă simţi inhibată".

Printre laureaţii acestor trofee din anii precedenţi se află cântăreaţa Leona Lewis, modelul Lily Cole, actorul Russell Brand şi cântăreţul Jay McGuiness, solistul grupului The Wanted.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici