Elton John va produce un horror SF

Cântăreţul britanic Elton John a dorit să îşi diversifice activităţile profesionale şi astfel a acceptat să se implice în producerea unui film inspirat din romanul "Pride and Prejudice/ Mândrie şi prejudecată", al lui Jane Austen, dar care va aparţine genului horror SF, informează femalefirst.co.uk.

31 afișări
Imaginea articolului Elton John va produce un horror SF

Elton John va produce un horror SF

Starul pop a mărturisit că Rocket Pictures, compania lui de producţie, deţine deja drepturile asupra scenariului acestui film, intitulat, pentru moment, "Pride and Predator". Filmul prezintă povestea unor extratereştri care devastează Pământul, ce traversează o perioadă dramatică.

Sir Elton John se va implica activ în acest proiect, acceptând să fie atât producătorul executiv al filmului, cât şi realizator al coloanei sonore.

David Furnish, partenerul de viaţă al lui Elton John şi producător executiv, a declarat că filmările vor fi demarate în Londra, cel mai târziu spre sfârşitul acestui an. Furnish a declarat pentru revista Variety: "Credem că va fi o modalitate nouă şi amuzantă de a prezenta într-o nouă lumină stilul romanelor lui Jane Austen".

Furnish, care s-a căsătorit cu Elton John în 2005, a adăugat că filmul va respecta până la un punct intriga romanului "Pride and Prejudice/ Mândrie şi prejudecată", al lui Jane Austen, mai precis până în momentul în care extratereştrii vor invada un sat şi vor "începe să urmărească şi să taie victimele, cu efective vizuale din genul horror".

Distribuţia filmului urmează să fie anunţată în curând.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici