Emma Shapplin, supranumită "soprana cu voce angelică", va concerta, pe 30 octombrie, în Bucureşti

Interpreta şi compozitoarea franceză Emma Shapplin, supranumită "soprana cu voce angelică", va concerta, pe 30 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Palatului din Bucureşti.

547 afișări
Imaginea articolului Emma Shapplin, supranumită "soprana cu voce angelică", va concerta, pe 30 octombrie, în Bucureşti

Emma Shapplin, supranumită "soprana cu voce angelică", va concerta, pe 30 octombrie, în Bucureşti (Imagine: Hepta)

Cunoscută drept "diva desculţă", Emma Shapplin, este considerată una dintre cele mai creative artiste contemporane. Prin compoziţiile sale moderne, Emma Shapplin abordează şi teme gotice, inclusiv ritmuri şi versuri aparţinând limbii italiene de odinioară, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Emma Shapplin s-a impus în peisajul muzical internaţional abordând un stil muzical propriu, inovator, cu influenţe variate, care pornesc de la operă, poezie lirică şi ajung la trance modern, rock şi synth-pop.

Albumul de debut al artistei, "Carmine Meo", lansat în anul 1998, avut un impact major asupra notorietăţii sale. Primul său material discografic a înregistrat vânzări de peste două milioane de exemplare în 25 de ţări, obţinând numeroase discuri de platină.

Câţiva ani mai târziu, Emma Shapplin a fost invitată de compozitorul Graeme Revell să cânte trei piese originale pentru filmul "Planeta Roşie/ Red Planet", coloana sonora a acestuia fiind interpretată ulterior împreună cu Peter Gabriel, William Orbit şi Sting.

În 2002, Emma Shapplin a lansat cel de-al doilea album al său, intitulat "Etterna", urmat, în 2009, de "Macadamian Flower", cel de-al treilea material discografic, de această dată abordând un stil diferit, pop, care a atras fanii genului metal-simfonic, cu reprezentanţi precum Nightwish, Within Temptation şi Epica.

Biletele pentru concertul pe care Emma Shapplin îl va susţine la Sala Palatului sunt disponibile în reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărtureşti, Humanitas -, precum şi online, pe www.eventim.ro, la preţuri care diferă în funcţie de categorie. Astfel, până pe 30 iunie, biletele vor avea o reducere de 35%: VIP - 227 de lei, categoria I - 195 de lei, categoria a II-a - 163 de lei, categoria a III-a - 117 lei. Începând cu data de 1 iulie, acestea vor putea fi achizţionate la preţ întreg, astfel: VIP - 350 de lei, categoria I - 300 de lei, categoria a II-a - 250 de lei şi categoria a III-a - 180 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici