Eva Green şi Josh Hartnett, protagoniştii unui serial horror

Actorii Eva Green şi Josh Hartnett vor juca pentru prima dată împreună, în serialul "Penny Dreadful", o miniserie horror de opt episoade, regizată de John Logan, pe baza unui scenariu scris de Sam Mendes.

403 afișări
Imaginea articolului Eva Green şi Josh Hartnett, protagoniştii unui serial horror

Eva Green (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Serialul "Penny Dreadful", produs şi difuzat de postul de televiziune american Showtime, va avea premiera în anul 2014, informează lefigaro.fr.

Noul proiect spune povestea personajului Ethan Chandler (Josh Hartnett), un bărbat îndrăzneţ, care nu se teme să folosească violenţa, în aparenţă şarmant, dar care în realitate este consumat de demoni străvechi.

Eva Green o interpretează pe enigmatica şi seducătoarea Vanessa Ives, al cărei rol se va dovedi, treptat, determinant pe măsură ce acţiunea serialului evoluează.

Potrivit publicaţiei americane The Hollywood Reporter, acţiunea se desfăşoară la Londra, în epoca victoriană, iar firul epic aduce în scenă o serie de personaje emblematice din literatura horror, precum doctorul Frankenstein şi creatura sa, Dorian Gray şi contele Dracula.

Filmările vor debuta la Londra în toamna acestui an. Miniseria "Penny Dreadful" va avea premiera în primăvara anului 2014.

John Logan şi Sam Mendes au semnat deja o colaborare, lucrând împreună la cel mai recent film din seria "James Bond", intitulat "007: Coordonata Skyfall", la care Logan a fost scenarist, iar Mendes regizor. În schimb, noul proiect va fi prima lor colaborare în domeniul producţiilor de televiziune.

Josh Hartnett, în vârstă de 35 de ani, s-a remarcat în ultimii ani în filmul "Sin City", de Robert Rodriguez, Frank Miller şi Quentin Tarantino, în "Dulcele sărut al Daliei", de Brian de Palma, în "Slevin: Nevinovat cu ghinion" şi în "30 Days of Night", de David Slade.

De asemenea, Josh Hartnett a jucat rolul unui ţigan nomad în lungmetrajul "Bunraku", în regia şi după scenariul lui Guy Moshe, care s-a filmat în România, la Studiourile MediaPro.

Fosta Bond Girl, Eva Green, născută la Paris, este adeseori distribuită în roluri "dark", de femeie seducătoare, datorită originii ei şi a aspectului ei fizic. Actriţa franceză este protagonista filmelor "The Dreamers", "Regatul Cerului", "Casino Royale", "Perfect Sense" şi "Dark Shadows". Actriţa franceză va interpreta rolul principal feminin în continuarea filmului "Sin City", regizat de Robert Rodriguez, care se va numi "A Dame To Kill For", şi în pelicula "300: Ascensiunea unui imperiu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici