Extravaganţă de vedetă: Mariah Carey va plăti 193.500 de dolari pentru o vacanţă a câinilor ei

Cântăreaţa americană Mariah Carey va plăti 115.000 de lire sterline (193.500 dolari) pentru a-i trimite pe cei opt câini ai săi într-o vacanţă de lux, în Marea Britanie.

265 afișări
Imaginea articolului Extravaganţă de vedetă: Mariah Carey va plăti 193.500 de dolari pentru o vacanţă a câinilor ei

Extravaganţă de vedetă: Mariah Carey va plăti 193.500 de dolari pentru o vacanţă a câinilor ei (Imagine: Hepta)

Artista americană, în vârstă de 44 de ani, va plăti 100.000 de lire sterline pentru a-şi trimite cei opt câini cu avionul în Marea Britanie şi încă 15.000 de lire sterline pentru ca animalele ei de companie să petreacă un sejur în luxosul hotel pentru câini The Paws Seasons din Bristol, informează contactmusic.com.

"Câinii ei vor fi spălaţi, pieptănaţi, plimbaţi în fiecare zi. Ei vor dormi fiecare în patul său, iar un maestru bucătar va pregăti pentru ei meniuri personalizate, în funcţie de indicaţiile primite de la Mariah", a declarat o sursă pentru revista Heat.

Hotelul pentru câini The Paws Seasons îi taxează cu 60 de lire sterline pe zi pe stăpânii animalelor care îşi petrec un sejur în acest stabiliment, însă câinii cântăreţei americane - care se numesc Good Reverend Pow Jackson, Mutley P. Gore Jackson The Third, Jill E. Beans, Pipitty Jackson, Cha Cha, Jackie Lambchops, J.J. şi Squeak E. Beans - vor avea parte de o serie de facilităţi suplimentare.

Mariah Carey nu se află la prima ei extravaganţă financiară de acest fel, întrucât le răsfaţă destul de des pe animalele ei de companie. Recent, vedeta americană a plătit 47.000 de dolari pentru a-şi răsfăţa câinii cu o gamă completă de tratamente de îngrijire şi înfrumuseţare.

Totodată, artista insistă ca animalele ei de companie să aibă întotdeauna un miros frumos, întrucât câinii ei se joacă frecvent cu cei doi copii ai vedetei.

Mariah Carey s-a căsătorit cu cântăreţul R&B Nick Cannon, gazda emisiunii "America's Got Talent", în 2008. Gemenii lor, Moroccan şi Monroe, s-au născut în august 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici