Fabulous - Fashion Business Show 2012, un spectacol din lumea coafurilor, pe 7 mai, la Bucureşti

L'Oréal Professionnel prezintă, pe 7 mai, pe scena Operei Naţionale Bucureşti, un spectacol-eveniment cu tradiţie în care lumea coafurilor sublime prinde viaţă - Fabulous - Fashion Business Show 2012, potrivit unui comunicat.

337 afișări
Imaginea articolului Fabulous - Fashion Business Show 2012, un spectacol din lumea coafurilor, pe 7 mai, la Bucureşti

Fabulous - Fashion Business Show 2012, un spectacol din lumea coafurilor, pe 7 mai, la Bucureşti

La Fabulous - Fashion Business Show 2012, L'Oréal Professionnel îşi reafirmă identitatea de lider în industria coafurii, în calitate de Maison Parisienne de la Coiffure.

Show-ul va fi susţinut de ambasadoarea de talie mondială L'Oréal Professionnel Laetitia Guenaou. Membră a echipei de creaţie Haute Coiffure Francaise din 2000, Laetitia reprezintă cu succes în întreaga lume brandul L'Oréal Professionnel. Reprezentaţiile sale pe scenă îmbină tehnica şi creativitatea, ilustrând în mod perfect că hair styling-ul este o artă.

Laetitia Guenaou îşi creează propriile imagini şi stiluri în armonie cu anotimpurile. Creaţiile sale reflectă sensibilitatea şi simţul artistic, puse în lumină de culorile şi formele delicate, texturile subtile, pentru a valorifica feminitatea. Recent, Laetitia şi-a lansat pagina personală www.hairinstitutlg.com, dedicată educării online a coaforilor.

Laetitia a avut ocazia de a lucra în show business şi în industria modei - Armani, Yves Saint Laurent, Paco Rabanne -, dar s-a remarcat şi în colaborările cu mari regizori francezi, cum ar fi Claude Chabrol şi Coline Serreau.

Alături de Laetitia Guenaou, pe scena Operei Naţionale Bucureşti, la Fabulous 2012, vor fi în lumina reflectoarelor şi ambasadorii L'Oréal Professionnel România. Întocmai ca artizanii creaţiilor de modă, ambasadorii îmbină texturile şi formele pentru a accentua culorile şi a evidenţia personalitatea femeilor de pretutindeni. Mariana Vamă, director de educaţie şi artistic, este fondatoarea şi mentorul echipei de ambasadori L'Oréal Professionnel România, compusă din Sorin Stratulat, Florin Noje, Eduard Dăbîcan, Răzvan Dobrescu, Camelia Tugearu, Cristina Mailat şi George Soare.

În show, produsele-vedetă L'Oréal Professionnel vor fi INOA cu ODS² şi Elnett. La doi ani de la lansarea pe piaţa din România, INOA revoluţionează din nou colorarea: noul ODS² (Oil Delivery System²) reprezintă un nou salt tehnologic, rezultatul colorării fiind unul inedit - şase săptămâni de hidratare şi de hrănire intense. Cu 22 de brevete, INOA asigură o culoare mai frumoasă decât oricând: pură, intensă, vibrantă. Produsul nu conţine amoniac şi nu are miros, garantând un confort optim în timpul colorării. Un produs de styling emblemă, care va fi folosit în cadrul galei de la Opera Naţională Bucureşti, este Elnett, instrumentul cel mai utilizat de maeştrii coafurii în culisele marilor spectacole de modă.

La Fabulous 2012, L'Oréal Professionnel va organiza o sesiune de business development pentru managerii de saloane.

Modelele prezente în show vor purta ţinute semnate Cătălin Botezatu, iar fotograful profesionist care le va imortaliza este Marius Bărăgan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici