FENOMEN meteo de rar în România: Început de tornadă, deasupra Timişoarei | VIDEO

Un început de tornadă a fost filmat, joi seara, în sudul Timişoarei, în timpul unei furtuni, judeţul Timiş fiind sub cod galben de ploi şi descărcări electrice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

23727 afișări
Imaginea articolului FENOMEN meteo de rar în România: Început de tornadă, deasupra Timişoarei | VIDEO

FENOMEN meteo de rar în România: Început de tornadă, deasupra Timişoarei | VIDEO

Locuitorii din zona de sud a Timişoarei au avut parte, joi seara, de un fenomen meteo extrem de rar. În timpul unei furtuni, a putut fi observat pe cer un început de tornadă.

Mai multe persoane au filmat fenomenul, iar imaginile au fost postate pe Facebook, putându-se observa, timp de câteva minute, cum nori în mişcare par să se strângă într-o pâlnie.

Judeţul Timiş s-a aflat, joi seara, sub cod galben de descărcări electrice, averse de ploaie şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

În urma furtunii, două străzi din oraşul Lugoj au fost inundate, precum şi beciuri şi case, iar doi stâlpi de curent au fost doborâţi la pământ, fiind nevoie de intervenţia pompierilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici