Fergie, solista trupei Black Eyed Peas: "Sunt bisexuală" - GALERIE FOTO

Fergie, solista trupei Black Eyed Peas, s-a adăugat unei lungi liste de celebrităţi bisexuale, din care nu lipsesc Lindsay Logan, Lady Gaga şi Megan Fox, după ce a declarat că este bisexuală, informează thesun.co.uk.

317 afișări
Imaginea articolului Fergie, solista trupei Black Eyed Peas: "Sunt bisexuală" - GALERIE FOTO

Fergie, solista trupei Black Eyed Peas: "Sunt bisexuală" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Fergie, care s-a căsătorit în luna ianuarie cu Josh Duhamel, a declarat pentru tabloidul britanic The Sun: "Bineînţeles că am experimentat asta, dar nu am avut niciodată o iubită stabilă".

Piesa "Boom Boom Pow" a trupei Black Eyed Peas a ajuns pe prima poziţie în topul britanic, duminică, dar Fergie s-a declarat mai apropiată sufleteşte de următorul single de pe album. Renumita cântăreaţă, în vârstă de 34 de ani, a declarat: "Sunt convinsă că noul nostru videoclip, «I Got A Feeling», o să vă placă, deoarece conţine o scurtă secvenţă în care apar într-o postură intimă cu alte fete".

Fergie a explicat faptul că le-a cunoscut pe acele fete cu puţin timp înainte de începerea filmării scenei respecte. Una dintre ele era iubita regizorului videoclipului.

În perioada recentă, presa internaţională abundă în informaţii despre orientările sexuale ale celebrităţilor. Astfel, cei interesaţi au putut să afle că actriţa Lindsay Lohan, în vârstă de 22 de ani, s-a despărţit recent de iubita ei, Samantha Ronson, iar cântăreaţa Lady GaGa, în vârstă de 23 de ani, atunci când a fost întrebată dacă este bisexuală, a preferat să răspundă, simplu, printr-un "bineînţeles".

Actriţa Megan Fox, starul din "Transformers - Războiul lor în lumea noastră", în vârstă de 23 de ani, a declarat că a avut relaţii intime cu femei, dar că nu se simte atrasă de femeile bisexuale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici