Festivalul Internaţional de Film Bucureşti se va desfăşura între 15 şi 21 aprilie - VIDEO

Ediţia de anul acesta a Festivalului Internaţional de Film Bucureşti (B-EST IFF) se va desfăşura între 15 şi 21 aprilie.

132 afișări
Imaginea articolului Festivalul Internaţional de Film Bucureşti se va desfăşura între 15 şi 21 aprilie - VIDEO

Festivalul Internaţional de Film Bucureşti se va desfăşura între 15 şi 21 aprilie (Imagine: www.b-est.ro)

Evenimentul va avea loc în aceleaşi trei cinematografe în care s-a desfăşurat şi în ultimii doi ani: cinema Studio, Muzeul Ţăranului Român - studioul "Horia Bernea", Sala "Elvira Popescu" - Institutul Francez, informează un comunicat al organizatorilor remis MEDIAFAX.

Festivalul Internaţional de Film Bucureşti (B-EST IFF) reprezintă prima mare competiţie de lungmetraje organizată la Bucureşti, începând din anul 2005.

Ca de obicei, festivalul va aduce şi anul acesta în sălile sus-menţionate o selecţie de titluri premiate la evenimente internaţionale de gen de categorie A.

Printre filmele proiectate anul trecut s-au numărat "Shame" (2011), în regia lui Steve McQueen, "Crimele din Snowtown" (2011), de Justin Kurzel, "Submarine" (2010), de Richard Ayoade, şi "Tyrannosaur" (2011), de Paddy Considine.

Păstrând tradiţia, B-EST IFF va prilejui spectatorilor întâlnirea la Bucureşti cu invitaţi speciali din industria cinematografică şi chiar masterclass-uri cu unii dintre aceştia. În ediţiile trecute, au onorat festivalul cu prezenţa, printre alţii, Andrei Konchalovsky, Danis Tanovic, Nikita Mihalkov, Rutger Hauer, Jerzy Skolimovsky, Jan Harlan, Radu Mihăileanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici