Video Fiica lui Vasile Blaga s-a maritat

Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu (PSD), a oficiat, sâmbătă, cununia civilă a fiicei secretarului general al PDL Vasile Blaga, Agathe, care s-a căsătorit, cu Ionuţ Rudeanu, la petrecerea de la Palatul Ştirbey urmând să participe preşedintele Traian Băsescu, alături de liderii PDL.

1888 afișări

Cununia civilă a lui Ionuţ Rudeanu cu Agathe Blaga a fost oficiată, la Primăria Sectorului 2, de către primarul Neculai Onţanu. Iniţial, acest eveniment fusese programat a avea loc la Primăria Generală, pentru a fi oficiat, se pare, chiar de către Vasile Blaga, în cazul în care ar fi câştigat Capitala.

Fiica cea mare a lui Blaga, Agathe, şi Ionuţ Rudeanu s-au căsătorit religios la Biserica Sfântul Elefterie, iar petrecerea va avea loc la "Domeniul Ştirbey", din Buftea.

La cununia religioasă au participat şi democrat-liberalii Valeriu Stoica şi Mircea Toader.

Înaintea ceremoniei de la biserică, Blaga s-a declarat "foarte emoţionat" de nunta fiicei sale. "Este o vorbă: niciun ginere nu este prea bun pentru un tată de fată", a glumit el, urându-le tinerilor căsătoriţi să aibă o căsnicie la fel de fericită ca a lui.

Vasile Blaga a mai spus că îşi doreşte "cel puţin" trei nepoţi. "Mie îmi pare rău că am avut numai doi copii", a recunoscut el.

Întrebat de unde şi-a cumpărat costumul, liderul PDL a răspuns mirat: "De la magazin!".

La petrecerea de la "Domeniul Ştirbey", la care sunt aşteptate peste 600 de persoane, vor participa şi preşedintele Traian Băsescu, alături de toţi liderii PDL, precum şi de foştii şi actualii colaboratori ai lui Vasile Blaga.

Tinerii căsătoriţi îi au ca naşi pe Elena şi Florin Muntean, precum şi pe Cristina şi Napoleon Săvescu. Florin Muntean a deţinut funcţia de deputat PD de Sibiu, el fiind coleg de armată şi prieten cu Vasile Blaga. Napoleon Săvescu este istoric, fondator şi preşedinte al societăţii "Dacia Revival International" din New York.

Agathe Blaga are 24 de ani şi este licenţiată în economie.

Ionuţ Rudeanu are tot 24 de ani. Unchiul său este Mihail Rudeanu, fost preşedinte al CJ Hunedoara şi ex-lider judeţean al organizaţiei PSD. Mihail Rudeanu este cuscrul fostului preşedinte al CJ Gorj, Nicolae Mischie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici