Fiica miliardarului Richard Branson ar putea deveni prima femeie care ar putea naşte în spaţiu

Holly, fiica miliardarului britanic Richard Branson, ar putea deveni prima femeie din lume care ar putea naşte în spaţiu, la bordul unui vehicul al companiei Virgin Galactic.

231 afișări
Imaginea articolului Fiica miliardarului Richard Branson ar putea deveni prima femeie care ar putea naşte în spaţiu

Richard Branson (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

Holly, fiica cea mare a magnatului britanic, patronul grupului Virgin, a anunţat marţi că este însărcinată cu gemeni, informează dailymail.co.uk.

Ea s-a căsătorit cu Freddie Andrewes, directorul fondului de investiţii al grupului Virgin, în anul 2011.

Holly, în vârstă de 32 de ani, nu a precizat deocamdată dacă această sarcină ar putea să îi încurce planurile de a ajunge în spaţiu. Ea şi-a rezervat un loc, alături de tatăl ei, la bordul primului zbor spaţial comercial ce va fi efectuat de compania Virgin Galactic, programat la sfârşitul acestui an.

Potrivit jurnaliştilor de la Daily Mail, dacă Holly va naşte în spaţiu, tatăl ei, un antreprenor abil, renumit pentru modul în care îşi construieşte imaginea publică, va profita de acel eveniment pentru a face reclamă companiei sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici