Filmul "About Last Night" va avea premiera pe 28 martie în cinematografele din România - VIDEO

Comedia romantică "Spune-mi ce-ai făcut azi-noapte!/ About Last Night", de Steve Pink, va avea premiera pe 28 martie, în cinematografele din România, informează distribuitorul, InterComFilm Distribution.

148 afișări
Imaginea articolului Filmul "About Last Night" va avea premiera pe 28 martie în cinematografele din România - VIDEO

Filmul "About Last Night" va avea premiera pe 28 martie în cinematografele din România (Imagine: Shutterstock)

Filmul are la bază piesa scrisă de David Mamet, în 1974, "Sexual Perversity in Chicago", şi este un remake al peliculei cu acelaşi titlu din 1986, cu Demi Moore, Rob Lowe, James Belushi şi Elizabeth Perkins.

Pelicula urmăreşte îndeaproape două cupluri de îndrăgostiţi, de la iubirea care abia se înfiripă până la primele conflicte şi încercări din lumea reală, cu care se confruntă toţi îndrăgostiţii.

"Spune-mi ce-ai făcut azi-noapte", cu Kevin Hart, Michael Ealy, Regina Hall şi Paula Patton, pune sub lupă relaţiile moderne de dragoste, venind cu o viziune proprie - plină de umor, romantică şi extrem de antrenantă - asupra vieţii de cuplu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici