Filmul-concert "Roger Waters The Wall" rulează în 13 cinematografe din România, pe 29 septembrie

Filmul-concert "Roger Waters The Wall", inspirat din "The Wall Live", poate fi vizionat în cinematografe din Arad, Bacău, Baia Mare, Constanţa, Brăila, Cluj-Napoca, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Târgu-Jiu, Târgu-Mureş, Timişoara şi Bucureşti, pe 29 septembrie, de la ora 20.00.

1406 afișări
Imaginea articolului Filmul-concert "Roger Waters The Wall" rulează în 13 cinematografe din România, pe 29 septembrie

Filmul-concert "Roger Waters The Wall" rulează în 13 cinematografe din România, pe 29 septembrie (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Roger Waters The Wall", cu o durată de 133 de minute, a fost filmat cu cea mai modernă tehnologie şi a avut premiera mondială în septembrie anul trecut, la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto. Acum, va fi difuzat într-o singură zi, în aproximativ 2.000 de cinematografe din întreaga lume, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

"Sper ca proiecţiile din întreaga lume să fie o bună ocazie pentru ca oamenii să-şi amintească de persoanele dragi dispărute şi de persoanele dragi altora care au dispărut. În cele din urmă, suntem toţi egali", a declarat Roger Waters, care împlineşte, duminică, vârsta de 72 de ani, citat de revista Rolling Stone.

La concertele din turneul "The Wall" au asistat peste patru milioane de persoane. Producţia a fost montată de 219 ori şi a generat încasări de 458,6 milioane de dolari, un record pentru un proiect al unui artist solo. În comparaţie, turneul original "The Wall" al formaţiei Pink Floyd a ajuns în patru oraşe, în anii 1980 şi 1981.

Regizat de Roger Waters şi Sean Evans, directorul de creaţie al turneului, documentarul conţine secvenţe care nu au fost văzute niciodată din celebrul turneu susţinut de muzician în perioada 2010 - 2013. Pelicula se încheie cu "The Simple Facts", o conversaţie emoţionantă şi neregizată între Roger Waters şi bateristul Nick Mason, în timpul căreia aceştia răspund întrebărilor primite de la fani.

Filmul poate fi vizionat în multiplexurile Cinema City din Arad Atrium Mall, Arena Mall Bacău, Gold Plaza Baia Mare, City Park Constanţa, Brăila Mall, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iaşi, Euro Mall Piteşti, Ploieşti Shopping City, Shopping City Mall Târgu-Jiu, Promenada Mall Târgu-Mureş, Iulius Mall Timişoara şi AFI Palace Cotroceni Bucureşti (sală obişnuită şi sală VIP).

Preţul biletelor este de 35 lei în toate cinematografele din ţară. În Bucureşti, preţul biletelor este de 45 lei pentru o proiecţie obişnuită, respectiv de 60 lei pentru o proiecţie VIP în AFI Palace Cotroceni. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete şi online, de pe cinemacity.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici