Filmul "Fata dispărută", regizat de David Fincher, în cinematografele româneşti din 3 octombrie - VIDEO

Filmul "Fata dispărută/ Gone Girl", regizat de americanul David Fincher şi avându-i în distribuţie pe Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris şi Missi Pyle, are premiera în cinematografele din România pe 3 octombrie, potrivit distribuitorului, Odeon Cineplex.

1738 afișări
Imaginea articolului Filmul "Fata dispărută", regizat de David Fincher, în cinematografele româneşti din 3 octombrie - VIDEO

Filmul "Fata dispărută", regizat de David Fincher, în cinematografele româneşti din 3 octombrie

"Fata dispărută" este un thriller care spune povestea dramatică a lui Nick Dunne, interpretat de Ben Affleck, care, la a cincea aniversare a căsătoriei sale, anunţă autorităţile că soţia lui a dispărut. Sub presiunea interesului presei pentru subiect şi a investigaţiei poliţiştilor, imaginea căsniciei perfecte a lui Nick începe să fie înlocuită de suspiciuni şi întrebări. Toată lumea din jur începe să vadă minciunile şi comportamentul ciudat al bărbatului, iar în curând întrebarea esenţială este pe buzele tuturor: Şi-a omorât Nick soţia?

David Fincher este regizorul unor filme bine primite atât de public, cât şi de criticii de cinema, precum "Alien 3", "Se7en", "Fight Club - Sala de lupte", "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Reţeaua de socializare/ The Social Network" şi "Fata cu un dragon tatuat/ The Girl with the Dragon Tattoo".

Ben Affleck este cunoscut pentru rolurile din filme precum "Good Will Hunting" - pentru scenariul căruia a fost recompensat cu un premiu Oscar, împreună cu bunul său prieten Matt Damon -, "Armageddon - Sfârşitul lumii?", "Dogma", "Pearl Harbour", "Daredevil" şi "Despre bărbaţi şi nu numai...". El a regizat, printre altele, filmele "Dispărută fără urmă/ Gone baby gone" şi "The Town", pentru care actorul Jeremy Renner a fost nominalizat la Oscar, în 2011. Cineastul a fost recompensat în 2013 cu premiul Oscar la categoria "cel mai bun film", pentru lungmetrajul "Argo", pe care l-a regizat şi în care a jucat rolul principal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici