Filmul horror "Insidious: Chapter 2" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme completează topul - VIDEO

Filmul horror "Insidious: Chapter 2" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations.

509 afișări
Imaginea articolului Filmul horror "Insidious: Chapter 2" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme completează topul - VIDEO

Filmul horror "Insidious: Chapter 2" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme completează topul - VIDEO (Captură video)

Cu încasări de 41 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii, "Insidious: Chapter 2", al doilea film dintr-o franciză horror, în care Patrick Wilson joacă rolul unui tată de familie conectat cu lumea spiritelor, a ocupat primul loc în box office-ul nord-american.

Pe locul al doilea se află un alt film lansat weekendul trecut, "The Family", regizat de Luc Besson, cu încasări de 14,5 milioane de dolari. Având o distribuţie în care strălucesc Robert De Niro, Michelle Pfeiffer şi Tommy Lee John, acest film prezintă aventurile unui fost mafiot newyorkez, aflat sub protecţia FBI, de a se integra într-un mic sat din Normandia, alături de soţia sa.

Fostul lider de săptămâna trecută, filmul SF "Riddick", cu actorul Vin Diesel în rolul principal, a coborât pe locul al treilea cu încasări de 7 milioane de dolari. "Riddick", cel de-al treilea opus din această franciză SF, relatează aventurile intergalactice ale deţinutului al cărui nume dă titlul filmului.

Filmul "The Butler", regizat de Lee Daniels, în care actorul Forest Whitaker întruchipează un majordom care a avut şansa de a fi un martor privilegiat al vieţii de la Casa Albă, a coborât două poziţii şi a ajuns pe locul al patrulea cu încasări de 5,6 milioane de dolari.

Comedia "Noi suntem familia Miller/ We're the Millers", cu Jennifer Aniston, care joacă rolul unei dansatoare de striptease, o femeie cinică implicată într-un caz de contrabandă cu canabis între Mexic şi Statele Unite, a coborât o poziţie, până pe locul al cincilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 5,4 milioane de dolari.

Surpriza din box office-ul din această toamnă, comedia mexicană "Instructions not included" ("No se aceptan devoluciones", în versiunea originală) îşi continuă drumul spre succes, reuşind să rămână în Top 10, pe poziţia a şasea. Această comedie despre un playboy mexican care ajunge să îşi cunoască fiica în circumstanţe neobişnuite a obţinut încasări de 4,2 milioane de dolari.

Filmul de animaţie "Avioane/ Planes", realizat după modelul celebrei animaţii "Cars", a coborât două locuri şi a ajuns pe poziţia a şaptea, cu încasări de 3 milioane de dolari.

Documentarul muzical "One Direction: Ăştia suntem/ One Direction: This is Us", un film despre grupul britanic One Direction, a coborât pe locul al optulea cu încasări de 2,4 milioane de dolari.

Filmul SF "Elysium", regizat de cineastul sud-african Neill Blomkamp, a pierdut două poziţii şi a ajuns pe locul al nouălea, cu încasări de 2 milioane de dolari. Această superproducţie hollywoodiană, cu Matt Damon şi Jodie Foster în rolurile principale, transpune lupta de clasă dintre milioane de pământeni săraci rămaşi pe Terra, devenită în anul 2154 o planetă cu resurse epuizate aproape complet, şi clasa super-bogaţilor, care trăiesc lipsiţi de griji pe staţia spaţială Elysium.

Lungmetrajul SF "Percy Jackson: Sea of Monsters", cel mai recent din franciza "Percy Jackson", care prezintă noile aventuri ale unui elev american, în realitate fiul lui Poseidon, descrise în romanele scrise de Rick Riordan, încheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, după ce a vândut bilete de 1,8 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici