Filmul "Legături de sânge", în premieră pe marile ecrane din România pe 27 iunie

Filmul "Legături de sânge/ Blood Ties", cu Clive Owen, Marion Cotillard, Mila Kunis şi Zoe Saldana în distribuţie, va avea premiera pe marile ecrane din România pe 27 iunie, informează distribuitorul peliculei, Independenţa Film.

292 afișări
Imaginea articolului Filmul "Legături de sânge", în premieră pe marile ecrane din România pe 27 iunie

Filmul "Legături de sânge", în premieră pe marile ecrane din România pe 27 iunie

Acţiunea filmului "Legături de sânge", care este regizat de Guillaume Canet, se petrece în anul 1974, în New York.

La cincizeci de ani, Chris (interpretat de Clive Owen) tocmai a fost eliberat pentru bună purtare după mai mulţi ani de închisoare în urma unei crime violente. La poarta închisorii îl aşteaptă fratele său mai mic, Frank (Billy Crudup), un poliţist cu o carieră promiţătoare. El şi fratele său au fost dintotdeauna diferiţi, iar tatăl lor Leon (James Caan), care i-a crescut singur, pare să îl favorizeze pe Chris, în ciuda necazurilor lui. În speranţa că fratele său s-a schimbat, Frank este dispus să-i dea o şansă - îl primeşte în casă, îi găseşte un loc de muncă şi îl ajută să-şi reia relaţia cu fosta soţie, Monica (Marion Cotillard).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici