Filmul "Stă să plouă cu chiftele 2" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce alte filme sunt în top - VIDEO

Filmul de animaţie "Stă să plouă cu chiftele 2/ Cloudy with a Chance of Meatballs 2" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations.

580 afișări
Imaginea articolului Filmul "Stă să plouă cu chiftele 2" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce alte filme sunt în top - VIDEO

Filmul "Stă să plouă cu chiftele 2" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce alte filme sunt în top (Imagine: Shutterstock)

Acest film de animaţie, care prezintă aventurile inventatorului Flint Lockwood, a obţinut încasări de 35 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în cinematografele din Statele Unite ale Americii şi Canada.

Filmul "Prisoners", cu Hugh Jackman şi Jake Gyllenhaal în rolurile principale, a pierdut poziţia de lider de săptămâna trecută şi a coborât pe locul al doilea cu încasări de 11,3 milioane de dolari. Acest film spune povestea unui tată aflat în căutarea fiicei sale răpite şi a prietenei acesteia şi care încearcă să îşi facă singur dreptate după ce poliţia nu reuşeşte să le găsească pe cele două fetiţe.

Lungmetrajul "Rush", de Ron Howard, care prezintă rivalitatea legendară dintre piloţii de Formula 1 Niki Lauda şi James Hunt, a urcat pe locul al treilea, cu încasări de 10,3 milioane de dolari.

"Baggage Claim", o comedie romantică despre căutarea sufletului pereche, a debutat pe locul al patrulea, cu încasări de 9,3 milioane de dolari.

Comedia romantică "Don Jon", care spune povestea unui tânăr bărbat obsedat de filme pornografice, a debutat pe locul al cincilea, cu încasări de 9 milioane de dolari. Filmul îi are în distribuţie pe Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson şi Julianne Moore.

Filmul "Insidious: Chapter 2", al doilea dintr-o franciză horror, în care Patrick Wilson joacă rolul unui tată de familie conectat cu lumea spiritelor, a coborât pe locul al şaselea, cu încasări de 6,7 milioane de dolari.

Filmul "Malavita: O familie criminală/ The Family", regizat de Luc Besson, a coborât un loc, până pe poziţia a şaptea cu încasări de 3,7 milioane de dolari. Având o distribuţie în care strălucesc Robert De Niro, Michelle Pfeiffer şi Tommy Lee Jones, acest film prezintă aventurile unui fost mafiot newyorkez, aflat sub protecţia FBI, de a se integra într-un mic sat din Normandia, alături de soţia sa.

Surpriza din box office-ul din această toamnă, comedia mexicană "Instructions not included" ("No se aceptan devoluciones", în versiunea originală) îşi continuă drumul spre succes, reuşind să se menţină în Top 10, pe poziţia a opta, cu încasări de 3,3 milioane de dolari. Această comedie prezintă un playboy mexican care ajunge să îşi cunoască fiica în circumstanţe neobişnuite.

Comedia "Noi suntem familia Miller/ We're the Millers", cu Jennifer Aniston, care joacă rolul unei dansatoare de striptease, o femeie cinică implicată într-un caz de contrabandă cu canabis între Mexic şi Statele Unite, a coborât trei poziţii, până pe locul al nouălea în box office-ul nord-american, cu încasări de 2,9 milioane de dolari.

Filmul "The Butler", regizat de Lee Daniels, în care actorul Forest Whitaker întruchipează un majordom care a avut şansa de a fi un martor privilegiat al vieţii de la Casa Albă, încheie topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, după ce a vândut bilete de 2,4 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici