Flo Rida datorează fiscului american aproape 1,2 milioane de dolari

Rapperul Flo Rida datorează fiscului american suma de 1.197.655,44 de dolari, rezultată din taxe neplătite între anii 2009 - 2011.

72 afișări
Imaginea articolului Flo Rida datorează fiscului american aproape 1,2 milioane de dolari

Flo Rida (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Autorul hitului "Whistle", al cărui nume real este Tramar Lacel Dillard, a plătit fiscului american (IRS) suma de 1 milion de dolari anul trecut, însă mai are de achitat aproape 1,2 milioane de dolari, informează contactmusic.com

Problemele pe care le are cu fiscul american sunt cele mai recente dintr-o serie cu care s-a confruntat în ultimii ani Flo Rida.

În noiembrie 2011, rapperul american Flo Rida a fost dat în judecată de top-modelul Natasha Georgette Williams, care i-a solicitat pensie alimentară, susţinând că muzicianul este tatăl copilului ei.

În vârstă de 34 de ani, Tramar Dillard cunoscut pe numele de scenă Flo Rida, este rapper şi compozitor. El şi-a lansat albumul de debut, "Mail on Sunday", în martie 2008. Single-ul de debut, "Low", în colaborare cu T-Pain, a stat zece săptămâni pe primul loc în topurile americane. În 2009, cel de-al doilea album al său, "R.O.O.T.S.", a fost lansat, iar single-ul "Right Round" a stat în fruntea topului Hot 100 timp de şase săptămâni. Ulterior, a lansat albumele "Only One Flo (Part 1)" şi "Wild Ones". A fost nominalizat de patru ori la premiile Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici