FOTO Justin Trudeau a purtat şosete cu Star Wars la întâlnirea cu prim-ministrul Irlandei, Enda Kenny

"Forţa e puternică" cu Justin Trudeau, premierul Canadei, care a postat pe Instagram o fotografie cu el, realizată în cadrul întâlnirii cu premierul Irlandei, Enda Jenny, unde a purtat şosete cu două personaje din ”Star Wars”: roboţii R2-D2 şi C-3PO.

2211 afișări
Imaginea articolului FOTO Justin Trudeau a purtat şosete cu Star Wars la întâlnirea cu prim-ministrul Irlandei, Enda Kenny

FOTO Justin Trudeau a purtat şosete cu Star Wars la întâlnirea cu prim-ministrul Irlandei, Enda Kenny (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Întâlnirea dintre cei doi politicieni a avut loc joi, în Montreal, scrie Huffington Post.

Trudeau a ales să poarte două şosete diferite, una cu robotul R2-D2 şi alta cu robotul C-3PO, deoarece pe 4 mai s-a sărbători ziua ”Star Wars”.

Bineînţeles, internauţii care apreciază arhicunoscuta serie au inundat mediul virtual cu aprecieri la adresa premierului Canadei.

 

 

 

 

 

 

Nu este prima oară când Trudeau face alegeri curajoase în ceea ce priveşte acest tip de articole vestimentare. În trecut, el a mai purtat ciorap cu cranii în timpul unei întâlniri oficiale şi ciorapi cu roşii cu frunze de arţar albe, de Ziua Naţională a Canadei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici