FOTO NUNTA ANULUI în Marea Britanie: Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, s-a căsătorit cu milionarul James Matthews într-o ceremonie aproape regală

Pippa Middleton, sora mai mică a Ducesei de Cambridge, s-a căsătorit sâmbătă cu milionarul James Matthews într-o ceremonie aproape regală, la care au participat membri ai familiei regale britanice, precum Kate Middleton, Prinţul William şi Prinţul Harry, dar şi personalităţi din lumea mondenă.

37711 afișări
Imaginea articolului FOTO NUNTA ANULUI în Marea Britanie: Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, s-a căsătorit cu milionarul James Matthews într-o ceremonie aproape regală

NUNTA ANULUI în Marea Britanie: Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, s-a căsătorit cu James Matthews într-o ceremonie aproape regală

Pippa Middleton a strălucit de fericire părăsind biserica unde a avut loc ceremonia, în calitate de femeie căsătorită, la braţul soţului său, James Matthews.

Pippa Middleton, în vârstă de 33 de ani, sora cea mică a Ducesei de Cambridge, s-a căsătorit cu milionarul James Matthews , în vârstă de 41 de ani, la biserica St Mark's din Englefield, Berkshire. Aceasta este considerată nunta anului în Regatul Britanic.

Un colţ provincial din Berkshire s-a transformat într-un eveniment social major cu ocazia ceremoniei de nuntă a mierelui şi miresei, care şi-au făcut jurămintele în faţa Ducelui şi a Ducesei de Cambridge, a Prinţului Harry şi a fostului campion de tenis la Wimbledon, Roger Federer.

Au existat reguli stricte de securitate în orăşelul unde a avut loc nunta, iar localnicii au fost rugaţi să aibă asupra lor actele de identitate şi să nu facă declaraţii pentru presă. Mireasa a primit ovaţii din partea celor apoximativ 100 de fani şi localnici.

Pippa a radiat de bucurie de când a ieşit din maşina Jaguar decapotabilă purtând o rochie de mirească marca creatorului britanic Giles Deacon, creată pentru a da impresia că nu are cusături.

Rochia a fost însoţită de vălul marca Stephen Jones, dar şi de o tiara Maidenhair Fern şi pantofi de satin în culoare ivorie Manolo Blahnik.

Alături de Pippa a stat tatăl său Michael care şi-a condus fiica cea mică la altarul bisericii St Mark's, din Englefield, Berkshire, iar mama miresei, Carole i-a întâmpinat la intrarea în lăcaşul de cult.

Sora mai mare, Kate a jucat un rol vital şi s-a asigurat că sora sa mai mică a arătat minunat în această zi importantă. Ducesa de Cambridge i-a rearanjat trena, dar şi alte părţi ale rochiei Pippei înainte de a intra în biserică.

Fanii familiei regale au fost dezamăgiţi pentru că actriţa Meghan Markle, iubita Prinţului Harry, nu s-a numărat printre oaspeţii prezenţi, Prinţul William şi Prinţul Harry sosind amândoi pe jos la locul ceremoniei. Se bănuieşte că prietena Prinţului Harry, va veni la recepţia de nuntă de mai târziu ce se va ţine la casa familiei Middleton în apropiere de Bucklebury.

Fanii familiei regale britanice au fost înveseliţi de faptul că Prinţul George şi Prinţesa Charlotte alături de alţi cavaleri de onoare şi domnişoare de onoare au sosit la nuntă în maşini clasice.

Printre ceilalţi invitaţi s-au numărat tatăl mierelui, dar şi personalităţi de televiziune precum Spencer Matthews, fratele de 28 de ani al mirelui, controversatul unchi al Pippei, Gary Goldsmith, şi Prinţesa Eugenie.

Inelul de logodnă al Pippei Middleton ar costa, potrivit unor surse, 250,000 de lire - aproape de 10 ori mai scump decât bugetul unei nunţi obişnuite în Marea Britanie.

Mireasa şi mirele au ieşit din biserică după o ceremonie ce a durat aproximativ 45 de minute - şi au avut parte de o vreme însorită.

Ploaia torenţială, care a început la câteva minute după ceremonie, a fost de scurtă durată încheindu-se tocmai când uşile bisericii s-au deschis.

În răsunt de clopote în micuţul orăşel din Berkshire, mirii au mers ţinându-se de mână pe lângă biserică, în timp ce grupul de cavaleri şi domnişoare de onoare, toţi copii, le-au deschis calea.

Şotul şi soţia şi-au zâmbit tot timpul, ajungând la porţile principale de intrare ale bisericii St Mark şi s-au sărutat în timp ce bliţurile fotografilor i-au scăldat într-o ploaie luminiscentă.

Kate Middleton a fost extrem de grijulie faţă de sora sa mica, fiindu-i alături la fiecare pas pentru buna desfăşurare a lucrurilor. Ducesa de Cambridge a purtat o rochie culoarea piersicii marca Alexander McQueen, o pălărie creaţia Jane Taylor şi cercei Kiki McDonough.

Prinţul George şi Prinţesa Charlotte au fost îmbrăcaţi în haine create de retailerul spaniol Pepa and Co, toţi ochii fiind aţintiţi asupra celor doi mici moştenitori. Aceasta a fost prima nuntă la care au participat Charlotte şi George.

Pentru micile domnişoare de onoare, Pippa a ales rochiţe de culoare crem cu mâneci bufante şi panglici de culoare roz pal în jurul taliilor, asortate cu coroniţe de flori gingaşe, în timp ce micii cavaleri de onoare au purtat pantaloni aurii şi cămăşi de culoare crem cu gulere în stil Peter Pan şi şosete albe.

După ceremonie, mirii şi oaspeţii vor sărbători într-o marchiză de sticlă, construită pe proprietatea familiei Middleton.

Localnica din Englefield, Elizabeth Mary Reeves, a purtat la încheietură o banderolă argintie cu data nunţii imprimată, 20.05.17, acordtaă exclusiv localinicilor cărora li s-a permis accesul în apropierea bisericii pentru a putea privi mai bine ceremonia. Aceasta a declarat pentru BBC: „Ne-a făcut cu mâna şi arăta minunat. Aşa cum arată toate mieresele, pur şi simplu strălucesc indiferent de cât de scumpă sau nu le e rochia. Arăta de-a dreptul superb.”

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici