Fotografiile cu fiica în vârstă de 16 ani a supermodelului Cindy Crawford care au stârnit controverse. "Este un copil!”

Casa de modă Chanel a ales-o pe Kaia Gerber, fiica în vârstă de 16 ani a supermodelului Cindy Crawford, să fie imaginea ultimei campanii. În fotografiile de promovare, tânăra apare în ipostaze provocatoare şi nepotrivite vârstei pe care o are, fapt ce i-a deranjat pe fani şi a stârnit controverse.

6940 afișări
Imaginea articolului Fotografiile cu fiica în vârstă de 16 ani a supermodelului Cindy Crawford care au stârnit controverse. "Este un copil!”

Kaia Gerber, fotografiile care au stârnit controverse. "Este un copil!”

Pictorialul a fost realizat în apartamentul din Paris al lui Gabrielle „Coco” Chanel, iar în una dintre fotografii, Kaia apare aşezată pe o canapea, purtând rochii scurte, lucru care i-a revoltat teribil pe unii internauţi.

„Ar trebui să aibă o geantă pentru prânz. .  şi „Serios? O adolescentă de 16 ani? Ce promovaţi, mai exact?”, au scris doi utilizatori ai platformei de socializare Facebook, relatează theindependent.co.uk. potrivit Click.

Pe de altă parte, alţi utilizatori i-au luat apărarea susţinând că nu este nimic indecent sau vulgar. Deşi are o vârstă fragedă, Kaia deja a defilat pentru case de modă celebre printre care Saint Laurent, Prada, Burberry şi Alexander Wang.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici