Gafă la nunta de la Monaco? Cum a eclipsat-o Naomi Campbell pe soţia prinţului Albert - FOTO

Top modelul Naomi Campbell a eclipsat-o pe Charlene Wittstock la petrecerea de după căsătoria acesteia cu prinţul Albert de Monaco, purtând o rochie albă.

28023 afișări
Imaginea articolului Gafă la nunta de la Monaco? Cum a eclipsat-o Naomi Campbell pe soţia prinţului Albert - FOTO

Gafă la nunta de la Monaco? Cum a eclipsat-o Naomi Campbell pe soţia prinţului Albert (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Modelul a purtat o rochie lungă albă, extrem de decoltată şi cu spatele gol, decorată cu zeci de pietre verzi, scrie dailymail.co.uk.

Naomi a purtat o pereche de cercei în aceeaşi culoare cu pietrele aplicate pe rochie, şi şi-a lăsat părul liber.

Ţinuta Givenchy a reuşit să atragă atenţia de la mireasa Charlene de Monaco, care a purtat o rochie Armani albă, de muselină de mătase, cu un corset simplu şi cu o fustă cu patru straturi ce picau în valuri, pe care au fost de asemenea cusute cristale fine.

Albert şi Charlene de Monaco s-au cununat religios sâmbătă la Palatul princiar, în cadrul unei ceremonii de o oră şi jumătate. Albert i-a facut cu ochiul miresei după ce i-a pus inelul pe deget, iar ea a zâmbit larg, însă în cea mai mare parte a ceremoniei a avut o figură serioasă. Mirii s-au sărutat de două ori la altar.

Charlene a ales o rochie de mireasă Armani, fără mâneci şi dreaptă, cu o trenă lungă de cinci metri, dar a cărei realizare a presupus o muncă de 2.500 de ore, incluzând brodarea, în motive florale, a 40.000 de cristale Swarowski, 20.000 de perle în formă de lacrimă şi 30.000 de pietre cu nuanţe aurii, povară purtată cu eleganţă de fosta înotătoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici