Gala "Ce se întâmplă, doctore? " a celebrat inovaţia. Lista premiilor acordate

Revista "Ce se întâmplă, doctore?" - CSID a sărbătorit, marţi seara, la Athenee Palace Hilton, opt ani de existenţă, prin Gala "Ce se întâmplă, doctore? – Celebrating Life", un eveniment dedicat trendurilor "sănătoase", inovaţiei, schimbărilor de atitudine şi a stilului de viaţă.

718 afișări
Imaginea articolului Gala "Ce se întâmplă, doctore? " a celebrat inovaţia. Lista premiilor acordate

Andreea Marin a obtinut premiul special al cititorilor revistei "Ce se întâmplă, doctore?" (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Aflată la cea de-a doua ediţie, Gala "Ce se întâmplă, doctore?" şi-a propus să-i celebreze prin premii pe cei care generează astfel de schimbări, le susţin sau le întruchipează.

GALERIE FOTO CU CÂŞTIGĂTORII GALEI

Lista premiilor acordate la gală:

Categoria "OAMENII SE MIŞCĂ":

- Maratonul Internaţional Bucureşti

- Prima Evadare

- Ivan Patzaichin

Categoria "NUTRIŢIE ECHILIBRATĂ":

- Sonimpex Topoloveni

- Iconic Health

- Microferma Ecologica Biodumbrava

Categoria "SPIRIT ŞI CULTURĂ. MINTE SĂNĂTOASĂ":

- Cărtureşti

- Editura Humanitas

- Curtea Veche Publishing

Categoria "DĂRUIRE":

- Secţia de Neurochirurgie, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "M.S. Curie"

- Secţia Clinică de Chirurgie Cardiacă, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş

- Centrul de Chirurgie Generală şi Transplant Hepatic "Dan Serlacec", Institutul Clinic Fundeni

Categoria "INOVAŢIE":

- Facultatea de Chimie a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj

Premiul special al cititorilor revistei "Ce se întâmplă, doctore?":

- Andreea Marin

GALERIE FOTO

Cu această ocazie, revista "Ce se întâmplă, doctore?" a aniversat opt ani de existenţă, perioadă în care a prezentat cititorilor săi oameni motivaţi care au ales să facă performanţă în România, care au reuşit, prin eforturi supraomeneşti, să schimbe mecanisme învechite.

Invitaţii Galei au fost personalităţi din domeniul medical, cultural, vedete şi colaboratori ai revistei, oameni care au susţinut de-a lungul timpului demersurile revistei "Ce se întâmplă, doctore?", gazda serii fiind Oana Cuzino, director editorial al revistei.

Partenerii evenimentului au fost Dove, Aqua Carpatica şi Metropolitan Life.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici