George şi Amal Clooney au devenit părinţii gemenilor Ella şi Alexander

George şi Amal Clooney au devenit părinţii unor gemeni, o fată şi un băiat pe nume Ella şi Alexander, a anunţat un purtător de cuvânt, potrivit USA Today.

5366 afișări
Imaginea articolului George şi Amal Clooney au devenit părinţii gemenilor Ella şi Alexander

George şi Amal Clooney au devenit părinţi. Cum se numesc gemenii

Clooney şi soţia sa, Amal Alamuddin au devenit, marţi, părinţii gemenilor Ella şi Alexander, a anunţat purtătorul de cuvânt, Stan Rosenfield, într-un email către USA Today.

"În această dimineaţă, Amal şi George i-au întâmpinat pe Ella şi pe Alexander Clooney în viaţa lor. Ella, Alexander şi Amal sunt sănătoşi, fericiţi şi bine, iar George este sedat şi se va recupera în câteva zile", se preciza în email, pe un ton glumeţ.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici