GimbOWL, cameramanul tău personal. Device-ul foloseşte inteligenţa artificială pentru urmărire

  • Device-ul foloseşte inteligenţa artificială pentru urmărire.
  • Poate urmări feţe, obiecte în mişcare sau animale.
  • E cameramanul care nu te scapă din ochi şi nu se plânge de nimic.
306 afișări

Cîteodată nu e chiar atât de simplu să faci un video, mai ales dacă trebuie să te mişti mult în cadru, sau să urmăreşti pe cineva anume. Şi cum telefonul tău încă nu se mişcă singur, te-ar ajuta mult GimbOWL.

Device-ul, combinat cu aplicaţia Apai Genie, devine cameramanul perfect. Te urmăreşte oriunde te-ai duce, panoramează la 360 de grade pe orizontală şi 37 de grade pe verticală, focalizează automat şi poate face şi selfie-uri dacă vrei. În afară de 40 de dolari, preţul său, nu cere salariu şi alte beneficii.

Tot ce ai de făcut e să prinzi telefonul în GimbOWL şi eşti gata pentru Youtube, Instagram, Facebook sau TikTok.

Însă Gelu îţi spune că ar fi un device foarte util şi pentru jurnalişti.

Gelu, jurnalist: Era şi timpul să apară un gimbal pentru telefoanele mobile. Din ce-am văzut, este dedicat pasionaţilor de live-uri de pe reţelele de socializare, dar cred că va sta foarte bine şi în mâna unui jurnalilst. Acest gimbal este, de fapt, un cameraman electronic. Eu cred că va fi un gimbal extrem de căutat şi cred că îşi va dovedi pe deplin utilitatea. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici