Globurile de Aur 2018: James Franco, desemnat cel mai bun actor într-o comedie

James Franco a fost desemnat cel mai bun actor într-un film comedie/musical, pentru rolul din "The Disaster Artist" - un lungmetraj pe care l-a şi regizat -, la cea de-a 75-a ediţie a galei Globurilor de Aur, organizată duminică seară, la Los Angeles, de Asociaţia presei străine de la Hollywood.

469 afișări
Imaginea articolului Globurile de Aur 2018: James Franco, desemnat cel mai bun actor într-o comedie

Globurile de Aur 2018: James Franco, desemnat cel mai bun actor într-o comedie

Anul acesta, la premiul Globul de Aur pentru cel mai bun rol principal masculin într-un film - comedie/ musical au mai concurat Steve Carell ("Battle of the Sexes"), Ansel Elgort ("Baby Driver"), Hugh Jackman ("The Greatest Showman") şi Daniel Kaluuya ("Get Out").

Aceasta a fost a patra nominalizare a lui James Franco la Globurile de Aur, actorul având deja un astfel de trofeu în palmares, obţinut în 2002, pentru rolul din miniseria TV "James Dean".

Anul trecut, premiul Globul de Aur i-a revenit actorului Ryan Gosling, pentru rolul principal din filmul "La La Land", de Damien Chazelle.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici