Suma fabuloasă oferită de Brad Pitt pentru a urmări un episod din Game of Thrones alături de protagonista serialului, Emilia Clarke

Brad Pitt a oferit 120.000 de dolari pentru a urmări un episod din „Game of Thrones” alături de protagonista serialului, actriţa britanică Emilia Clarke, în cadrul unei licitaţii caritabile, potrivit Variety.

37941 afișări
Imaginea articolului Suma fabuloasă oferită de Brad Pitt pentru a urmări un episod din Game of Thrones alături de protagonista serialului, Emilia Clarke

Suma fabuloasă oferită de Brad Pitt pentru a urmări un episod din Game of Thrones alături de protagonista serialului, Emilia Clarke

Licitaţia a avut loc în cadrul galei anuale organizate de Sean Penn pentru locuitorii din Haiti. Astfel, a fost ocazia perfectă pentru ca Brad Pitt să liciteze o seară de sâmbătă în faţa televizorului alături de Emilia Clarke pentru colosala sumă din şase cifre.

Licitaţia pentru vizionarea unui episod din Game of Thrones în compania Mamei Dragonilor a pornit de la 20.000 de dolari, însă suma a crescut rapid, scrie Gândul.

Până la un moment dat, bătălia s-a dus între Brad Pitt şi Kit Harington. Când Brad părea să fie câştigător, un bărbat din sală a licitat fabuloasa sumă de 160.000 de dolari şi şi-a asigurat „victoria”.

Gala organizată de Sean Penn are rolul de a ajuta comunităţile defavorizate din Haiti şi a fost lăudată la scenă deschisă de Leonardo DiCaprio. În cadrul ediţiei din acest an s-au strâns peste 3 milioane de dolari.

Şi Emilia Clarke s-a numărat printre cei care au oferit sume uriaşe în cadrul galei, aceasta câştigând licitaţia pentru un tablou al artistului Josh Smith, pentru care a oferit 90.000 de dolari. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici