GLUMĂ la Casa Albă: Cum l-a scuturat Donald Trump de "mătreaţă" pe "perfectul" Emmanuel Macron, în faţa jurnaliştilor | VIDEO

Preşedintele Donald Trump a făcut o glumă privind aspectul "perfect" al omologului său francez, Emmanuel Macron, aflat în vizită de stat la Washington, scuturându-l de mătreaţă în faţa jurnaştilor prezenţi la Casa Albă.

5504 afișări
Imaginea articolului GLUMĂ la Casa Albă: Cum l-a scuturat Donald Trump de "mătreaţă" pe "perfectul" Emmanuel Macron, în faţa jurnaliştilor | VIDEO

Glumă la Casa Albă: Donald Trump l-a scuturat de "mătreaţă" pe Emmanuel Macron, în faţa jurnaliştilor | VIDEO

"Toată lumea spune că avem o relaţie minunată şi de fapt au dreptate. Nu este fake news. Chiar, nu este fake news. Este o mare mare onoare că sunteţi aici. De fapt... o să vă iau firul ăsta de mătreaţă, doar acesta, a glumit Donald Trump, mimând gestul.

"Trebuie să fie perfect. Chiar este perfect. Este minunat să vă am alături, sunteţi un prieten special. Mulţumesc", a adăugat şeful de la Casa Albă, în timp ce îi strângea mâna omologului său francez.  

Emmanuel Macron a dat dovadă de tact, zâmbind elegant şi mulţumindu-i lui Donald Trump pentru cuvintele frumoase la adresa sa. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici