Gwen Stefani înainte de a deveni faimoasă - FOTO, VIDEO

Gwen Stefani a postat pe contul său de Twitter câteva fotografii din tinereţe, care arată cât de diferită era imaginea artistei faţă de cea din prezent.

6869 afișări
Imaginea articolului Gwen Stefani înainte de a deveni faimoasă - FOTO, VIDEO

Gwen Stefani înainte de a deveni faimoasă

Cântăreaţa în vârstă de 42 de ani are deja peste 30.000 de urmăritori pe reţeaua socială, în doar o zi de când şi-a creat contul.

Majoritatea postăriler vedetei sunt fotografii din trecutul acesteia, în care se pot vedea diferenţele faţă de imaginea pe care cântăreaţa o are în prezent.

În două dintre fotografii, Gwen Stefani apare alături de fratele ei. Cântăreaţa are părul tot blond, însă este tunsă scurt şi are o siluetă mai plină decât cea din prezent.

Gwen Stefani a devenit celebră ca solistă a trupei No Doubt, în 1990, iar printre cele mai renumite piese ale sale se numără "Just a Girl" şi "Don't Speak".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici