Gwyneth Paltrow, în instanţă, în urma unui accident de ski. Un pensionar cere o despăgubire uriaşă

Actriţa Gwyneth Paltrow a ajuns în instanţă în urma unui accident de ski. Un pensionar susţine că a fost rănit după ce a fost lovit de Paltrow şi cere despăgubiri în valoare de 300.000 de dolari.

738 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow, în instanţă, în urma unui accident de ski. Un pensionar cere o despăgubire uriaşă

Accidentul s-a produs pe o pârtie de ski din Utah, în 2016. Actriţa a fost dată în judecată de pensionarul Terry Sanderson, care a susţinut că Paltrow l-a lovit pe pârtia din staţiunea Deer Valley din Park City.

Bărbatul susţine că femeia a pierdut controlul schiurilor şi l-a lovit provocându-i „un traumatism cerebral, patru coaste rupte şi alte răni grave". Paltrow a făcut şi ea plângere susţinând că a fost lovită de pensionar.

Primele audieri în procesul cu juraţi au loc marţi, iar procedurile ar trebuie să dureze opt zile, potrivit BBC.

Sanderson, în vârstă de 76 de ani, solicită daune de 300.000 de dolari. Iniţial, el a cerut 3,1 milioane de dolari, dar cererea i-a fost respinsă de instanţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici