Gwyneth Paltrow va lansa o colecţie vestimentară proprie

Actriţa Gwyneth Paltrow, care a lansat în 2008 site-ul de lifestyle Goop, va folosi marca online şi pentru lansarea, în 2015, a unei linii de produse vestimentare, potrivit dailymail.co.uk.

101 afișări
Imaginea articolului Gwyneth Paltrow va lansa o colecţie vestimentară proprie

Gwyneth Paltrow (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa în vârstă de 42 de ani, care a mai colaborat la o serie de creaţii vestimentare cu designeri ca Michael Kors, Stella McCartney şi Matthew Williamson, a anunţat că doreşte să lanseze anul viitor o colecţie vestimentară proprie, sub marca Goop.

Colaborarea dintre Paltrow şi designeri de modă faimoşi va continua însă, două proiecte separate legate de modă incluzând creaţii ale Stellei McCartney şi ale creatoarei de origine belgiană Diane von Furstenberg.

Gwyneth Paltrow a angajat-o pe Lisa Gersh, fostă şefă a companiei Marthei Stewart, Martha Stewart Living, pentru dezvoltarea brandului propriu, Goop, descriind-o pe Gersh drept "un lider vizionar".

"(Lisa Gersh, n.r.) Este persoana perfectă pentru a construi pe baza solidă pe care am creat-o deja la Goop şi pentru a diversifica oportunităţile de a furniza energia pozitivă transmisă de Goop clienţilor noştri, prin ceea ce citesc, ce încearcă, ce cumpără şi cum trăiesc", a spus Paltrow.

Actriţa doreşte ca în următorul an şi jumătate site-ul său să devină unul care va livra produse la nivel mondial, după ce în iunie a mutat sediul companiei de la Londra la Los Angeles.

Gwyneth Paltrow, care s-a despărţit în această primăvară de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, după o căsnicie de zece ani, şi care a fost desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume, de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viaţă.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, cu care are doi copii, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune.

Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", lansată în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici