Hagi ar putea promova staţiunea Mamaia într-un film de prezentare

Primăria Constanţei şi patronatele de pe litoral i-au propus lui Gheorghe Hagi să apară într-un film de promovare a staţiunii Mamaia şi aşteaptă un răspuns de la fostul fotbalist, a declarat luni într-o conferinţă Corina Martin, vicepreşedintele ANAT.

132 afișări
Imaginea articolului Hagi ar putea promova staţiunea Mamaia într-un film de prezentare

Gheorghe Hagi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Vom lansa în primăvară, împreună cu primarul Radu Mazăre, filmul oficial de prezentare a staţiunii Mamaia şi este primul film de promovare a unei destinaţii turistice din România realizat nu de către o autoritate publică a statului, ci de către asociaţii şi patronate", a afirmat Martin.

Ea a spus că primarul Radu Mazăre nu va apărea în film.

"Nu este neapărat nevoie să apară în acest film. Ne străduim să-l convingem pe Gică Hagi să apară în acest film, chiar la finalul filmului", a adăugat Martin.

Aceasta a adăugat că au fost înregitrate toată vara cele mai frumoase evenimente din Mamaia, pentru că filmul de promovare vizează doar această staţiune, fiind finanţat din taxa de promovare introdusă la începutul anului.

Hagi va avea, potrivit Corinei Martin, un cuvânt de final, şi va fi acompaniat, bineînţeles, de o minge de fotbal. Fostul fotbalist ar urma să spună "Welcome to Mamaia".

Gheorghe Hagi deţine în Mamaia hotelul Iaki, clasificat la patru stele.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici