Hidromasajul uscat, inovaţie în domeniul wellness-ului. Ce beneficii are şi în ce constă o şedinţă

  • Hidromasajul uscat este o tehnică foarte căutată în ţările vest-europene.
  • Terapeuţii spun că nu există tensiune asupra sistemul circulator şi nici transpiraţie post-masaj.
  • Hidromasajul uscat este recomandat indiferent de vârstă sau afecţiuni.
219 afișări
Imaginea articolului Hidromasajul uscat, inovaţie în domeniul wellness-ului. Ce beneficii are şi în ce constă o şedinţă

Hidromasajul uscat, inovaţie în domeniul wellness-ului. Ce beneficii are şi în ce constă o şedinţă

Hidromasajul uscat, o tehnică foarte căutată în ţările vest-europene. În România, Cristian Mihalace a adus conceptul Wellsystem în România, informează AlephNews.

Este singura persoană care are licenţă să comercializeze aceste aparate la noi în ţară.

„Am pornit pe acest drum găsind terapie pentru mine sau remediu pentru mine în Germania pe acest dispozitiv şi m-am gândit că ar fi atât oportun cât şi m-ar încânta să beneficieze şi cei din ţara noastră de acest tip de relaxare care oferă chiar remediu terapeutic pentru foarte multe afecţiuni”, a spus Cristian Mihalache, owner Wellsystem România.

Terapeuţii spun că nu există tensiune asupra sistemul circulator şi nici transpiraţie post-masaj.

„Principalul avantaj pe care îl văd eu este faptul că îţi oferă un nivel de intimitate pe care masajul convenţional nu-l dă. Este singurul tip de masaj care se adresează persoanelor cu leziuni ale pielii sau alergii, pentru că nu intră în contact cu nimic”, a spus George Teodorescu, kinetoterapeut.

Hidromasajul uscat este recomandat indiferent de vârstă sau afecţiuni. Clienţii care optează pentru acest tip de masaj vor simţi în timpul tratamentului cum două jeturi placute de apă caldă se mişcă pe corp, din cap până în picioare.

Andreea şi Irina se declară îndrăgostite de acest aparat căruia nu i-au găsit comparaţie.

„Am încercat diferite tipuri de masaj, dar niciunul nu a reuşit să îmi captiveze atenţia aşa cum a făcut-o acest aparat”, a afirmat Andreea, clientă.

„Această terapie este mult deosebită şi aduce multe beneficii în plus faţă de celelalte terapii pe care le-am testat deja. Fiind bazată pe hidromasaj, la bază are energia apei, acţionează atât asupra corpului fizic, dar şi asupra corpului energetic”, explică terapeutul Irina Iuraşcu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici