Hoaţa de dinţi: O femeie din SUA a furat proteza altei persoane şi a purtat-o la audierile cu poliţia | FOTO

O femeie din statul american Indiana, care era anchetată pentru furtul unei proteze dentare, a venit la audieri purtând chiar proteza care nu îi aparţinea.

383 afișări
Imaginea articolului Hoaţa de dinţi: O femeie din SUA a furat proteza altei persoane şi a purtat-o la audierile cu poliţia | FOTO

Hoaţa de dinţi: Cum a reuşit poliţia să prindă o femeie care a furat proteza dentară a altei persoane / FOTO

Joann Childers a fost acuzată de o altă persoană că i-a furat proteza dentară. „Hoaţa de dinţi” a fost prinsă şi audiată, ofiţerul pentru controlul judiciar observând în timpul discuţiilor că aceasta purta „dinţi care clar nu erau ai ei”, scrie Fox News.

Cu toate acestea, femeia a fost lăsată să plece, iar autorităţile au decis să revină peste câteva zile la ea acasă pentru a o audia din nou. În acel moment, ofiţerii au observat în locuinţa ei proteza furată, care avea chiar iniţialele victimei pe ea.

Femeia va ajunge în faţa unei instanţe, fiind acuzată de furt.

Imaginea cu proteza poate fi văzută mai jos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici