HOROSCOP 11 noiembrie 2019: Zodia care este astăzi foarte aproape de un salt important în carieră

Se perfectează la începutul acestei săptămâni două conjuncţii: una între Lună şi Uranus retrograd din Taur, care pune în mişcare zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) şi alta între Soare şi Mercur retrograd din Scorpion, care le oferă importante teme de gândire semnelor de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti).

19224 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 noiembrie 2019: Zodia care este astăzi foarte aproape de un salt important în carieră

Berbec

Sectorul financiar reprezintă astăzi o prioritate pentru tine. Nu îţi lipsesc deloc oportunităţile de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a valorifica o parte din economiile pe care le-ai realizat până acum. Dar cu toate acestea, trebuie să ţii cont că legea compensaţiei fucţionează la parametrii normali, ceea ce înseamnă că nu te ocolesc nici cheltuielile. Ideal ar fi să faci în aşa fel încât să achiziţiile să nu îţi depăşească puterea realistă de cumpărare. În caz contrar, s-ar putea să te întinzi mai mult decât te ţine plapuma. Caută să fii atent(ă) să menţii proporţiile şi să nu exagerezi.

Taur

Interacţiunile cu ceilalţi pot fi o sursă de mari provocări, dar şi satisfacţii astăzi. Tu şi partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, clienţii ori colaboratorii aveţi personalităţi puternice, care ştiu exact ce îşi doresc de la viaţă şi de la relaţia pe care o aveţi, ceea ce riscă să conducă la tensiuni atunci când nu puteţi depăşi anumite nepotriviri de caracter sau agendă. În cazul în care nimeriţi în astfel de situaţii cândva pe parcursul zilei de astăzi, arată-te dispus(ă) să dialoghezi pe tema acestora, astfel încât să ajungeţi degrabă la o soluţie care să convină tuturor părţilor implicate.

Gemeni

În cazul tău, se întrevede un început de săptămână în care pare că nu ţi-ai revenit după tăvălugul din weekend sau oboseala acumulată în zilele dinaintea sa. Nu ar trebui să te mire aşadar dacă faci mai greu faţă volumului de muncă ce îţi revine astăzi sau dacă te organizezi mai puţin eficient decât de obicei. Te-ar ajuta probabil să iei câte o pauză la intervale fixe, să nu te suprasoliciţi cu sarcini de lucru dificile şi să te pui să dormi la o oră decentă. Ai nevoie să îţi recapeţi forţele pentru că te aşteaptă multe provocări la serviciu.

Rac

În ceea ce te priveşte, încercarea constă în a-ţi găsi timpul să te dedici echitabil atât proiectelor pe termen lung, în care eşti poate implicat(ă) cu alte persoane şi cele personale, care vizează mai degrabă unele realizări şi satisfacţii de moment. În cazul celor dintâi, este important să nu îţi pierzi identitatea, ci să îţi laşi amprenta personală pe ceea ce faci, iar în contextul celor din urmă, trebuie să te asiguri că nu reprezintă doar moft trecător şi că merită într-adevăr tot efortul şi implicarea de care eşti capabil(ă). Nu uita să nu-ţi neglijezi partenerul pentru prieteni sau viceversa.

Leu

Această zi de luni este una în care trebuie să dai dovadă de implicare şi spirit de iniţiativă atât în plan profesional, cât şi familial. Este drept că te-ai putea simţi asemeni unui resort de care se trage la ambele capete, dar trebuie să îţi păstrezi stăpânirea de sine. Familia şi superiorii contează pe aportul şi eforturile tale pentru ca proiectele în care sunteţi implicaţi să iasă exact aşa cum v-aţi dorit. Ierarhizează-ţi cu atenţie priorităţile şi nu vei întâmpina probleme în a-ţi elabora un program care să-ţi permită să te ocupi de toate activităţile de pe agenda acestei zile.

Fecioară

Nici pe tine astrele nu te slăbesc prea tare la începutul acestei săptămâni. S-ar putea să fie nevoie să te deplasezi de colo-colo prin oraş în încercarea de a rezolva cât mai multe din treburile presante ale acestei zile. Iar când pare că îţi poţi trage sufletul liniştit(ă), începe să sune telefonul şi constaţi că ai primit o grămadă de e-mail-uri la care trebuie să răspunzi urgent. Pentru a face faţă tuturor acestor provocări, este important să îţi foloseşti abilităţile de multitasking şi să nu te sperii dacă intervine neprevăzutul. Uneori s-ar putea să funcţioneze, de fapt, în favoarea ta.

Balanţă

Şi în cazul tău finanţele reprezintă un punct de interes pe agenda zilei, dar s-ar putea să ai parte de provocări în a-ţi da seama care sunt oportunităţile de câştig în care merită realmente să îţi investeşti timpul şi energia. S-ar putea ca unele dintre ele să nu fie fezabile sau să implice prea multă muncă pentru valoarea lor în bani. Aşadar, pentru a lua o decizie educată, este foarte important să cântăreşti atent(ă) toate variabilele. Poate nu ţi-ar strica o părere obiectivă, mai ales dacă nu poţi face o alegere finală. Apelează la familie sau prieteni în aceste circumstanţe.

Scorpion

Relaţiile cu ceilalţi sunt azi pentru tine un tărâm minat, dar fertil. În interacţiunile cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, cu clienţii ori colaboratorii, se pot arăta momente cu risc mare de tensiune pe care trebuie să le navighezi atent. Înarmează-te astăzi cu mult tact şi diplomaţie pentru a le face faţă cu succes. Nu te ambala când pare că nu îţi înţeleg punctul de vedere. Poate că nu trebuie decât să îl mai explici o dată, insistând pe ceea ce le-a produs nelămuriri. Încurajează la dialog şi nu mătura sub preş acele chestiuni pe seama cărora polemizaţi.

Săgetător

În plan profesional, se prefigurează un început de săptămână dinamic şi ofertant. Ai multe sarcini de serviciu de care trebuie să te ocupi într-un timp scurt şi cu maxim de eficienţă. Caută să vezi cum ar fi mai bine să ţi le ordonezi, astfel încât să le poţi face faţă tuturor din punct de vedere energetic. Bateriile tale par să nu se fi încărcat suficient în acest weekend şi ai nevoie să-ţi întrerupi din când în când activitatea pentru un moment de respiro. Nu vei da dovadă de mai multă productivitate dacă te privezi de pauzele pe care le meriţi.

Capricorn

Pare că ţi-ai luat foarte multe angajamente la începutul acestei săptămâni, atât faţă de persoanele cu care derulezi proiecte, cât şi faţă de persoana iubită şi/ sau de copii. Nu ar trebui să te suprindă aşadar dacă ajungi în situaţia în care îţi dai seama că nu le poţi face chiar pe toate. În acest caz, compromisurile trebuie să vină pe ambele planuri, în sensul că nu îi poţi favoriza pe unii şi activităţile care îi implică în detrimentul celorlalţi. Vezi ce anume nu reprezintă o prioritate în acest moment şi încearcă să te concentrezi pe chestiunile de maximă urgenţă.

Vărsător

Viaţa profesională şi cea de familie te solicită azi în egală măsură. Ai ajuns în punctul în care eşti foarte aproape de un salt important în carieră, iar la nivel domestic, te afli într-un moment de turnură cu unul dintre membrii familiei. Sau poate că eşti în toiul unor lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare care implică să nu pierzi din ochi ceea ce se întâmplă acasă. Cu puţină organizare, vei reuşi să te ridici deasupra acestor provocări, făcându-le faţă fără prea multe bătăi de cap. Caută să verifici dacă nu poţi delega unele treburi casnice cuiva apropiat din familie.

Peşti

Aceasta este una din acele zile în care trebuie să te poziţionezi în faţa tuturor. Asigură-te că eşti la curent cu tot ceea ce se întâmplă în jurul tău şi fii în contact permanent cu modul în care evoluează lucrurile. Vei avea de jonglat cu mai multe activităţi în acelaşi timp, semn că nu-ţi va fi tocmai uşor, dar vei avea mult de învăţat de pe urma acestei experienţe, atât în plan personal, cât şi profesional. Ţi se încearcă limitele şi vezi că, de fapt, eşti mult mai puternic(ă) şi mai pregătit(ă) decât ţi-ai fi imaginat. Ai încredere în tine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici