Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilie

Citeşte horoscopul săptămânal 18 – 24 aprilie şi vezi ce îţi rezervă astrele.

4433 afișări
Imaginea articolului Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilie

Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilie (Imagine Hepta / Mediafax Foto)

Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilie BERBEC

În sfârşit vei avea parte de recunoştinţă din partea celor dragi şi nu te vei mai simţi neglijat de ei. Ai suferit destul din cauza asta, iar acum îţi vine bine meritata recompensă. La locul de muncă, ai o săptămână uşoară, dar vei fi solicitat vineri, aşa că asigură-ţi necesarul de energie şi odihneşte-te. În weekend se anunţă distracţie pe cinste alături de prieteni şi de partener. Abilităţile tale de socializare vor fi solicitate şi îţi vei face noi cunoştinţe. Nativii singuri vor întâlni pe cineva special sau o persoană care nutrea sentimente de mai mult timp vă va mărturisi dragostea.

Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilie TAUR

Stai bine la capitolul sănătate săptămâna aceasta, dar luni şi marţi te vei simţi puţin obosit. La serviciu, se iveşte ocazia unui parteneriat, dar înainte de a semna, asigură-te că ai înţeles termenii şi condiţiile afacerii. În rest, locul de muncă nu îţi impune dificultăţi, ci doar concentrare maximă în zilele de marţi şi miercuri. Spre sfârşitul săptămânii, ar fi bine să îţi vizitezi părinţi, ca să te poţi deconecta de platforma profesională a vieţii. În cuplu, se strecoară gelozia, iar asta ar putea declanşa certuri serioase. Atenţie la reproşuri!

Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilie GEMENI

Buna dispoziţie te va ajuta să treci de săptămâna asta, care se anunţă destul de dificilă pe mai multe planuri. În primul rând, din punct de vedere financiar, trebuie să strângi cureaua serios, dacă nu vrei să apelezi la apropiaţi pentru bani. Acesta va fi şi motivul de dispută dintre tine şi partener. La locul de muncă, apele sunt liniştite, dar superiorii te mai necăjesc câteodată. Înarmează-te cu bună dispoziţie ca să faci faţă săptămânii, iar apoi relaxează-te în weekend, pentru că meriţi. 

Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilie RAC

Trebuie să începi să te gândeşti la viitor. Dacă te simţi rău, du-te la medic. Nu lăsa să se agraveze ceva ce poate fi rezolvat cu un tratament eficient. Fii mai chibzuit cu banii, mai ales că în weekend se anunţă o ieşire cu nişte cunoştinţe mai vechi, dornice să te revadă.  Familia îţi cam dă de furcă, la fel şi copiii, dar nu e nimic grav. Partenerul te ajută să treci peste momentele astea dificle, mai ales că nu ai de ce să îţi faci griji. Weekendul tău va fi unul liniştit cu întâlniri frumoase. Vei fi gata pentru următoarea săptămână.

Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilie LEU

Bateriile tale se epuizează de marţi, aşa că vei simţi o stare de oboseală acută toată săptămâna. Colegii de la serviciu te înţeleg, aşa că îţi vor da liniştea de care ai nevoie, dar cu superiorii e altă poveste. Nu trebuie să te laşi pe o ureche sub nicio formă. Astrele favorizează romantismul în zilele de joi şi vineri, deci s-ar putea să ai parte de o surpriză din partea partenerului. Lucrurile vor evolua spre direcţia potrivită. Este posibil să duceţi relaţia la următorul nivel. Pe plan social, în weekend vei evita ieşirile de orice fel, iar tot timpul liber de care dispui i-l acorzi partenerului.

Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilie FECIOARĂ

Dacă te simţi uşor confuz săpătămâna asta, nu ezita să ceri ajutorul celor din jur. La locul de muncă, ar fi bine să fii precaut, deoarece superiorii tăi sunt cu ochii pe tine, mai ales că vrei atât de mult să obţii promoţia pusă la bătaie. Ai grijă, totuşi, cu prietenii tăi, pentru că neglijenţa ta şi supărările din nimicuri îi deranjează. Ar fi bine să laşi de la tine din când în când. În weekend, vrei să ieşi în oraş dar buzunarul nu îţi permite. Cel mai bine ar fi să strângi cureaua ca să nu îţi mai faci alte datorii.

Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilie BALANŢĂ

Nimic nu te poate opri în această săptămână. Eşti pus pe fapte, iar asta se observă la birou, unde reuşeşti să găseşti soluţii la probleme dificile. Superiorii tăi vor aprecia acest fapt. Joi se pot ivi modalităţi de a obţine venituri suplimentare şi nu ar fi rău să accepţi. Vineri seara vei petrece timp special cu familia ta, iar ei vor fi recunoscători. S-au simţit destul de neglijaţi, din cauză că te-ai concentrat mai mult pe locul de muncă. Duminică relaxează-te, pentru că a fost săptămână plină de evenimente şi ai nevoie de energie.

Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilie SCORPION

Se anunţă tensiuni pe diferite planuri din viaţa ta, dar ştii să le faci faţă cu brio. La locul de muncă, te înarmezi cu răbdare şi treci peste incompetenţele colegilor, chiar dacă te enervează la culme. Partenerul îţi dă şi el bătăi de cap, dar decizi că e mai bine să ignori, iar astfel eviţi o ceartă seriosă. Nici familia nu este mai drăguţă cu tine, aducând diverse reproşuri care te deranjează. Pe plan financiar, vei avea parte de ceva pozitiv, întrucât ai oportunitatea de a câştiga bani în plus.

Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilie SĂGETĂTOR

Te simţi din ce în ce mai secătuit de vlagă. Poate nu ar strica să faci o vizită medicului de familie, măcar pentru un consult de specialitate. Ai grijă ce reproşuri aduci colegilor de muncă, indiferent cât de nervos eşti. Nu te lăsa atras în bârfele de la birou şi încearcă să îţi păstrezi imaginea de om matur. Prietenii tăi se chinuie să te scoată din casă de ceva timp, aşa că ar fi bine să laşi scuzele la o parte şi să îşi pui în mişcare abilităţile de socializare. Ar fi indicat să îţi iei şi partenerul cu tine, pentru a evita discuţiile.

Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilie CAPRICORN

Eşti destul de dificil pentru cei din jurul tău. Iar multă lume s-a săturat să îţi cânte în strună. Fii mai amabil cu cei din jur, pentru că nimeni nu îţi vrea răul. La locul de muncă, ai iniţiativă şi îţi arăţi abilităţile profesionale, ceea ce este foarte bine. Vei trezi gelozie printre colegi, dar tu vei progresa, iar asta e tot ce contează. Pe plan amoros, vei întâlni pe cineva special, dar trebuie să fii foarte atent. Nu vrei să îţi scape alesul. Duminică seara vei avea parte de o surpriză din partea cuiva drag.

Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilie VĂRSĂTOR

Ce nu te doboară, te face mai puternic. Eşecurile din ultimul timp se transformă, în sfârşit, în lecţiile de care aveai atâta nevoie. Acum eşti pe drumul cel bun, din nou. Eşti în căutare de ceva nou şi nu scoţi din plan posibilitatea de a-ţi schimba cariera. Poate asta este exact ce aveai nevoie în viaţă. În cuplu, lucrurile sunt liniştite. Poate prea liniştite. Astrele favorizează legăturile amoroase joi şi vineri, aşa că poate nu ar fi rău să condimentezi lucrurile între tine şi partener.

Horoscop săptămânal 18 – 24 aprilie PEŞTI

Sensibil de fel, ai tendinţa să te laşi afectat de răutăţile din jur. Nu este indicat să faci acest lucru la locul de muncă, mai ales că sunt doar simple tachinări din partea colegilor răutăcioşi. Trece-le cu vederea pentru a nu-ţi afecta parcursul profesional. Stai bine la capitolul finanţe, dar nu este indicat să îţi împrumuţii prietenii care se află la nevoie. Astrele nu favorizează acest lucru, mai ales în zilele de luni şi marţi. În weekend se anunţă distracţie alături de prieteni, dar nu trebuie să îţi neglijezi părinţii. Dă-le un telefon şi întreabă-i ce mai fac.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici