Horoscop săptămânal 23 mai - 29 mai

Citeşte horoscopul săptămânal 23 mai - 29 mai şi vezi ce ţi-au pregătit astrele pentru perioada următoare.

9314 afișări
Imaginea articolului Horoscop săptămânal 23 mai - 29 mai

Horoscop săptămânal 23 mai - 29 mai

Horoscop săptămânal 23 mai - 29 mai BERBEC

Ai o stare de bine toată săptămâna şi eşti gata să îţi faci planurile de weekend. Totuşi, nu te grăbi, căci marţi şi miercuri vei fi destul de solicitat la birou. Joi şi vineri te simţi uşor obosit, dar simplul gând că vine weekendul te binedispune. Vineri seara partenerul te ajută să îţi revii din starea de oboseală şi veţi petrece timp de calitate împreună. Duminică acorzi timp rudelor tale. Ar fi indicat să nu aduci în discuţie subiecte sensibile, pentru a evita orice conflict.

Horoscop săptămânal 23 mai - 29 mai TAUR

Eşti indispus luni şi marţi, nimic nu te poate mulţumi. La locul de muncă eşti subapreciat, iar asta nu îţi convine absolut deloc. Poate este momentul pentru o schimbare de scenariu. Joi şi vineri se ivesc oportunităţi de câştiguri şi ar fi bine să nu le ratezi. Sâmbătă starea de sănătate îţi cam dă de furcă. Ar fi bine să îţi faci o programare la medic să vezi despre ce este vorba exact, pentru că este o afecţiune care recidivează.

Horoscop săptămânal 23 mai - 29 mai GEMENI

Comportamentul tău a început să îi deranjeze pe colegii de muncă şi ţi se va aduce la cunoştinţă acest lucru. E cazul să îţi reevaluezi atitudinea faţă de ei şi poate îi vei ajuta la proiectul nou de la birou. Aşa vei reuşi să ieşi în evidenţă în faţa superiorilor. Joi, astrele nu favorizează împrumuturile, deci nu te grăbi să îţi ajuţi prietenii. S-ar putea să nu mai vezi banii înapoi. În weekend, vei petrece timpul cu partenerul, iar asta vă va apropia şi mai mult.

Horoscop săptămânal 23 mai - 29 mai RAC

Începutul săptămânii te găseşte destul de trist, dar este doar o fază trecătoare. Nu te gândi prea mult la indispoziţia asta şi fă ceva ce îţi place. Miercuri sau joi s-ar putea să ai o discuţie în contradictoriu cu o persoană din anturajul tău şi să readuceţi în prim plan certuri mai vechi. Ai grijă la acuzele pe care le aduci. Totuşi, în weekend îţi vor fi solicitate abilităţile de comunicare şi în sens pozitiv, căci vei relua legătura cu nişte colegi de muncă mai vechi.

Horoscop săptămânal 23 mai - 29 mai LEU

Ai parte de o săptămână liniştită, ceea ce e neobişnuit pentru tine, căci te-ai obişnuit să ai activitate. Poate nu ar fi rău să te apuci de un sport. La birou, lucrurile sunt de asemenea calme, nu se anunţă activităţi solicitante, în schimb Joi vei primi o veste destul de tulburătoare. Nativii singuri sunt pregătiţi să cunoască pe cineva special şi să înceapă o nouă romanţă, iar cei care se află deja într-o relaţie vor avea câteva neînţelegeri de clarificat cu partenerul.

Horoscop săptămânal 23 mai - 29 mai FECIOARĂ

Începutul săptămânii te ţine în priză, deoarece vei avea mai multe proiecte de predat la birou şi nu prea ai avut timp să te ocupi de el. Mijlocul săptămânii anunţă că sentimentele negative vor predomina, în special în zilele de joi şi vineri. Nu te complace în această stare şi încearcă să te angajezi în activităţi care îţi fac plăcere. În weekend, viaţa socială şi cea amoroasă se cam bat cap în cap, aşa că ar fi bine să ai grijă cum îţi setezi priorităţile şi cui acorzi mai mult timp.

Horoscop săptămânal 23 mai - 29 mai BALANŢĂ

Răbdarea îţi este pusă la încercare spre sfârşitul săptămânii următoare şi, chiar dacă de obicei ştii să te abţii de la exteriorizarea nervilor,  de această dată ar putea fi excepţia de la regulă. Atenţie! Ai grijă asupra cui îţi verşi nervii. În ceea ce priveşte aspectul profesional, astrele favorizează încheierea afacerilor la mijlocul săptămânii şi îţi influenţează creativitatea, ceea ce aduce beneficii performanţei tale de la birou. La începutul săptămânii vei consolida relaţiile cu prietenii tăi, ba chiar ai şansa de a cunoaşte oameni noi, cu care chiar ai putea iniţia relaţii reuşite.

Horoscop săptămânal 23 mai - 29 mai SCORPION

În weekend te vei simţi sociabil şi le vei aduce la cunoştinţă tuturor celor din jurul tău ceea ce te deranjează, şi asta pentru că te macină de mult anumite lucruri, aşa te vei elibera de sentimentele negative. Se anunţă tensiuni la birou la începutul săptămânii, dar trebuie să te menţii pe poziţie. Vei avea parte de beneficii pe termen lung, dar trebuie să ai grijă cum îţi impui punctele de vedere. Acceptă şi părerile altora, nu doar ale tale, pentru că vei avea de pierdut. Cei din jur vor crede că nu vrei să le fii alături, ceea ce este complet fals. Lasă de la tine şi totul va fi bine!

Horoscop săptămânal 23 mai - 29 mai SĂGETĂTOR

Nu mai fi pesimist şi încearcă să priveşti partea plină a paharului! Lucrurile nu sunt chiar atât de rele pe cât crezi! Nu te mai contrazice cu superiorii tăi, dacă nu vrei să îţi meargă rău pe termen lung. Poate nu eşti de acord cu deciziile pe care le iau, dar asta nu înseamnă că poţi face ce vrei tu.  Viaţa de cuplu este liniştită săptămâna asta, nu se anunţă ape tulburi. În schimb, pe plan social, ai putea avea de suferit, pentru că preferi să petreci timp cu partenerul în loc să ieşi cu prietenii tăi. Explică-le direct preferinţele tale şi propune-le tu o ieşire în altă zi.

Horoscop săptămânal 23 mai - 29 mai CAPRICORN

Nu eşti în apele tale la începutul săptămânii, iar asta se va cunoaşte şi la locul de muncă, unde vei fi lipsit de energie, chef şi creativitate. Încearcă să îţi iei o zi liberă de la birou dacă simţi că nu poţi face faţă sarcinilor de zi cu zi. În a doua parte a săptămânii, cu toate că eşti solicitat la lucru, reuşeşti să duci treaba la bun sfârşit, şi vei fi răsplătit pe măsură. Pe plan sentimental, nu se anunţă nimic îngrijnorător, dar totuşi trebuie să îţi petreci mai mult timp cu cei dragi, deoarece ei te susţin, dar se simt totodată neglijaţi.

Horoscop săptămânal 23 mai - 29 mai VĂRSĂTOR

Te simţi epuizat din punct de vedere fizic, iar asta se simte la locul de muncă. Colegii tăi nu sunt foarte încântaţi de performanţele tale profesionale, aşa că poate ar fi bine să îţi iei câteva zile libere. Relaxează-te şi concentrează-te asupra ta, pentru a te încărca cu energia de care ai nevoie. Partenerul tău te susţine în orice faci, aşa că nu îţi va da bătăi de cap zilele astea. În schimb, câteva rude cu care nu ai mai ţinut legătura sunt dornice să te vadă şi o să fie nevoie de eforturi din partea ta pentru a fi sociabil.

Horoscop săptămânal 23 mai - 29 mai PEŞTI

Cu sănătatea stai bine, dar evită excesele culinare, dacă vrei să te simţi bine. Indicat ar fi să te relaxezi în această săptămână, aşa că poţi opta pentru o plimbare în fiecare zi şi să mergi pe jos de acasă la serviciu, mai ales că vara bate la uşă. La birou vei fi destul de solicitat, dar nu este nimic din ce nu poţi face faţă cu brio. Vei trece orice obstacol şi vei fi apreciat de colegii de muncă. Viaţa sentimentală nu prezintă dificultăţi, dar nu ar strica să acorzi mai multă atenţie persoanei iubite. Petrece-ţi weekendul alături de ea şi aşa te vei relaxa şi tu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici