Idei de cadouri şi cum se pregătesc oamenii de afaceri pentru sărbători, în ZF - După Afaceri Premium

Cum se pregătesc oamenii de afaceri pentru sărbători şi idei de cadouri pentru Crăciun sunt subiecte care pot fi găsite în ediţia de decembrie a suplimentului "După Afaceri Premium", distribuit vineri împreună cu Ziarul Financiar.

415 afișări
Imaginea articolului Idei de cadouri şi cum se pregătesc oamenii de afaceri pentru sărbători, în ZF - După Afaceri Premium

Idei de cadouri şi cum se pregătesc oamenii de afaceri pentru sărbători, în ZF - După Afaceri Premium

În toiul pregătirilor pentru sărbătorile iernii, cititorii vor gasi în paginile acestei ediţii colecţiile de jucării, păpuşi şi căţei de lemn ale unor oameni pasionaţi, dar şi idei de cadouri originale de Crăciun sau locurile unde pot evada pentru a scăpa de frig şi cozile la cozonaci.

Paginile Premium Shoppers sau pictorialul de modă inspirat din ţinutele prinţeselor ruseşti pot fi o sursă de inspiraţie pentru cei care înca nu s-au hotărât ce vor purta la petrecerea de Anul Nou.

Ceasuri, bijuterii, trenduri în design, propuneri gastronomice, noutăţi în stil, cele mai noi gadgeturi şi ultimele modele ale autoturismelor de lux sunt alte câteva dintre rubricile noului număr al suplimentului de business-lifestyle "După Afaceri Premium".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici