În ce a transformat o artistă pusă pe farse o clădire a gigantului Google

O artistă americană pusă pe farse şi-a îndreptat atenţia către Google, transformându-i o clădire dintr-o zonă a oraşului San Francisco într-un magazin cu specific de Halloween.

649 afișări
Imaginea articolului În ce a transformat o artistă pusă pe farse o clădire a gigantului Google

În ce a transformat o artistă pusă pe farse o clădire a gigantului Google

Aceasta a profitat de faptul că birourile erau mai mult goale, şi, deşi nu a intrat în clădire, a schimbat firma de la intrare cu una foarte veridică pe care scria „Spirit Halloween”, informează Buisness Magazin
 
Ajutată de un grup de prieteni, aceasta a instalat şi panouri care avertizau trecătorii că se lucrează în locul respectiv şi a creat chiar şi fluturaşi care anunţau că sunt locuri de muncă disponibile. Pentru ca totul să pară şi mai real, prietenii care au ajutat-o pe artistă au purtat echipamente de muncitori în construcţii, au cărat cutii şi s-au prefăcut a se certa cu managerul. După câteva ore, compania Google a reacţionat, trimiţând oameni să pună capăt farsei.
 
Artista susţine că inspiraţia pentru „Spirit Halloween” i-a venit după ce şi-a pierdut spaţiul care-l folosea drept studio când s-a vândut clădirea în care se afla şi după ce a văzut că mulţi artişti şi-ar dori un spaţiu de creaţie, dar nu-l pot avea, în timp ce multe clădiri stau goale din cauza pandemiei, căci angajaţii lucrează de acasă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici