INCREDIBIL: Femeia care trăieşte complet goală, alături de porci - VIDEO

O femeie căreia îi este frică de microbi a ales să se sacrifice de dragul artei şi trăieşte alături de porci în mediul acestora, complet goală.

36123 afișări
Imaginea articolului INCREDIBIL: Femeia care trăieşte complet goală, alături de porci - VIDEO

INCREDIBIL: Femeia care trăieşte complet goală, alături de porci

Miru Kim, în vârstă de 30 de ani, o fostă studentă la medicină devenită artist, a decis ca pentru noul ei proiect să locuiască alături de porci timp de 104 ore, scrie dailymail.co.uk.

Tânăra poate fi văzută de vizitatorii uneia dintre galeriile Art Basel Miami 2011, dormind şi mâncând complet goală alături de animale, timp de patru zile.

"Este un mediu industrial foarte concentrat, aşa că mirosul este toxic. După ce termin şedinţa foto, nu mai pot scoate mirosul din picioare, este foarte deranjant", a declarat femeia.

Artista spune că munca ei o ajută să îşi depăşească temerile: de întuneric, de activităţi periculoase şi de murdărie.

A fost inspirată să creeze opera "Îmi plac porcii şi porcii mă plac pe mine" după ce a citit opera unui filozof francez: 'Atunci când mă aflu printre porci, îmi simt existenţa mai mult ca niciodată", a declarat Miru Kim.

Miru Kim este artist, fotograf, ilustrator şi coordonator de evenimente care a explorat diferite peisaje urbane, precum staţii abandonate de metrou, catacombe, fabrici, spitale. A devenit cunoscută după ce a început să pozeze nud în locaţii inedite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici